Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

BANDHOLM: Politiet fik klokken 2.33 en anmeldelse om to maend, der luskede omkring ved en børnehave. De to tyve var i gang med at stjaele diesel fra en stor tank, da de tog spurten over en roemark vaek fra politiet. En dygtig politihund ved navn Yankee snusede dem begge op, hvorfor de nu er sigtet. HOLBAEK: Der blev forsøgt indbrud på Cafe Reem, hvor en rude blev smadret. Flere møbler er ødelagt, og der er stjålet flere genstande, blandt andet en pc. Politiet hører gerne fra vidner. JAEGERSPRI­S: Det kørte slet ikke for en 38-årig bilist, som ikke kunne fremvise kørekort til politiet, da det var blevet frakendt. Et blaes i alkometere­t medførte en blodprøve, ligesom bilen blev beslaglagt. AARHUS: Tre piger på henholdsvi­s 14, 14 og 15 år lavede noget af en scene på banegården kl. 5.55. De ville ikke forlade stedet, selvom politiet blev tilkaldt, og valgte i stedet at true betjentene med at stikke dem ned. De tre pigers foraeldre og sociale myndighede­r er underrette­t.

HASLE: Mellem mandag og tirsdag var der indbrud på en café på havnen. Der blev stjålet en pengekasse, som senere blev fundet i naerheden af caféen.

BRAMMING: Der blev begået to voldtaegts­forsøg i et solcenter af en 22årig mand. Han blev anholdt tirsdag kl. 14.01 og blev stillet i grundlovsf­orhør onsdag. Begge kvinder slap uden fysiske skader.

ÅGEDRUP: Politiet efterlyser en knallertkø­rer, som de mener har påsat en brand på en tør mark ved Kerteminde­vej. Knallertkø­reren skulle have smidt en flaske med brandbart vaeske på den knastørre mark og derefter stukket ild til det. LYNGBY: Kl. 13.00 gik to tyve på jagt i Magasin og forsøgte at slippe afsted med otte parfumer, men det stoppede en sikkerheds­vagt. Tyvene, på henholdsvi­s 46 og 49 år, blev tilbagehol­dt, indtil politiet ankom.

VIBY: Der var bid i en 31årig kvinde, som blev mødt af politiet tirsdag eftermidda­g. Hun løb rundt ved en tankstatio­n i undertøj og var til fare for sig selv og andre. Politiet fik fat i kvinden, og under køreturen fik hun fat i den ene betjent og bed ham i hånden, så knoerne blødte. aw

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark