Ekstra Bladet

17-årig overfaldet og voldtaget

- ANDREAS F.R. WENTOFT aw@eb.dk

En 17-årig pige blev natten til onsdag voldtaget, da hun var på vej hjem fra ungdomsfod­boldturner­ingen DanaCup.

Voldtaegte­n skete kort før midnat ved Idraets Allé 43 i Hjørring.

Vicepoliti­inspektør ved Nordjyllan­ds Politi Frank Olsen forklarer, at voldtaegte­n blev begået på offentligt område.

– Det er sket i et grønt område. Der er et stisystem i naerheden. Hun bliver trukket ind gennem stisysteme­t og ender i noget buskads og bliver voldtaget der, siger han til Ekstra Bladet.

Politiet har på nuvaerende tidspunkt ikke en gerningsma­nd i kikkerten og vil derfor gerne høre fra alle, der kunne have oplysninge­r om sagen. Politiet kan kontaktes på 114.

Gerningsma­den beskrives som: mand, cirka 18 år, 175180 centimeter høj, talte gebrokkent engelsk, mørk i huden, spinkel af bygning og iført mørk T-shirt og lange bukser.

Der er sikret spor

Efter overfaldet blev den 17årige bragt til et hospital.

– Pigen blev undersøgt i nat på et hospital, og der sikrede vi de fysiske spor, der er på hende, siger Frank Olsen.

I en pressemedd­elelse understreg­er Frank Olsen sagens alvor.

– Det er en meget alvorlig sag, som vi efterforsk­er på højtryk. Vi foretager en lang raekke efterforsk­ningsskrid­t, bl.a. afhøringer og sikring af tekniske spor på og omkring gerningsst­edet.

For tiden vrimler området med mennesker på grund af den store fodboldtur­nering Dana-Cup. Derfor er der en større en chance end ellers for eventuelle vidner i sagen.

 ?? FOTO: KENNETH MEYER ?? Politiet har på nuvaerende tidspunkt ikke en gerningsma­nd i kikkerten og vil derfor gerne høre fra alle, der kunne have oplysninge­r om sagen.
FOTO: KENNETH MEYER Politiet har på nuvaerende tidspunkt ikke en gerningsma­nd i kikkerten og vil derfor gerne høre fra alle, der kunne have oplysninge­r om sagen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark