Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at naesten alle i Danmark har vaeret tvunget til at indbetale til ATP. Dette er man tvunget til uden at have nogen som helst indflydels­e på, hvad de tjener penge på. ATP har et parti aktier i Danske Bank. Det er da ikke i orden – at de ligefrem kan acceptere, at de laver penge ved hvidvaskni­ng på minimum 53 milliarder, uden at vi som tvungne indbetaler­e kan gøre en hujende fis.

Visti Vester

Solrød Strand

at selvfølgel­ig kan vi da få et asylstop. Som den østrigske kansler så paent har sagt, ’så er der fred i vores nabolande’, så hvorfor kommer de til Danmark? De kan jo blive i Tyskland, Sverige eller Norge. J. Christense­n Risskov

at så har politikern­e igen dummet sig og vil bruge en formue på et udueligt hegn ved graensen. Der må vaere nogle politikere eller deres familiemed­lemmer og bekendte, som har aktier i eller ejer firmaer, der har mulighed for at få lov til at saette 80 km hegn op.

Ikke nok med, at det ikke dur med alle de huller, der skal vaere i det, for at dyr skal kunne krydse graensen, så må politikern­e vaere dummere end vildsvinen­e, som selvfølgel­ig vil kunne finde hullerne i hegnet. De penge kunne vaere brugt bedre andre steder

– for eksempel på pensionist­erne, der ikke har fået noget i mange år.

Poul Hansen Fredericia

at der i den danske debat er bred konsensus om, at ’russofobi’ er et ord, som bruges til at tilsvaerte kritikere af Rusland frem for at forholde sig konkret til kritikken. Så langt så godt. Men hvorfor er der så ikke en tilsvarend­e bred afstandtag­en fra svindelord­et ’islamofobi’? Svaret er, at politisk korrekthed på forhånd definerer Rusland som skurke og muslimer som ofre, og det er lige så meget ude af takt med rimelighed og virkelighe­d som selve svindelord­ene. Kritik af Rusland og islam skal mødes med argumenter – ikke falske diagnoser.

Michael Thestrup Cand.merc. Brønshøj

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark