Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

I dag vågner du med et saet, og du vil forlange at der skal ske noget. Du har energi, og samtidig har du en stor frihedstra­ng, og kraever at få lov til at gå egne veje. Hvis du ikke får lov bliver du staedig og på tvaers. Tag bare fat, og vaer gerne ambitiøs, du har kraefterne nu.

LØVEN 23/7-23/8

Du kan arbejde hårdere end fleste kan i dag, men du vil samtidig også kraeve at få lov til at gøre tingene på din helt egen måde. Du føler dig inspireret, og du vil ikke bryde dig om for mange afbrydelse­r eller utidig indblandin­g. Du har din egen vilje nu, og den bliver svaer at aendre.

SKYTTEN 23/11-21/12

Efter et par dage med fuld fart på, hvor du isaer har set rigtig mange mennesker, traenger du mere til at vaere i eget selskab i dag. Sådan vil det i hvert fald vaere til at begynde med, som dagen skrider frem kan du godt føle dig lidt rastløs lige pludselig. Gå dig en lang tur.

TYREN 21/4-21/5

Du traenger til eventyr og fuld fart over feltet i dag, og det er sikkert lige fra den lyse morgenstun­d af. Du vil vågne ganske pludseligt, naermest som en indskydels­e midt i søvnen, og sådan vil dagen nok også blive, en masse pludselige indskydels­er, du er impulsiv nu.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Efter et par dage hvor du mest har traengt til at vaere hjemme, traenger du i dag til at der skal ske lidt mere. Du er nok en anelse urolig og rastløs, og derfor vil det kede dig at vaere hjemme. Der er en tid til alting, efter et par dages hvile er du i fuld vigør og klar til narrestreg­er.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Du vågner nok rigtig tidligt i dag, men det passer dig nok rigtig glimrende, du vil vaere veludhvile­t som få, og du traenger til at få oplevet en masse, og isaer til at få set en masse mennesker. Dit humør og overskud vil blive bemaerket hvor du kommer frem. Fuld fart frem.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Du traenger til at tage dig af egne udfordring­er nu, og beder andre om at klare sig selv, selvom du ellers normalt er meget lydhør overfor folk. Men du har brug for at tage dig af dig selv nu, og det maerker du egentlig ret pludseligt, det kommer snigende. Giv bare dig selv lov.

VAEGTEN 24/9-23/10

I går taenkte du over, hvad du godt kunne taenke dig skulle ske, og du var måske en kende alvorlig, og bange for at vaelge rigtigt. Men der er en tid til alvor og en tid til leg, og i dag handler du resolut, uden at taenke så meget. Det gør at du føler, at du kommer langt med tingene.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Du skal vaere ekstra opmaerksom på hvad du bruger af penge i dag, da du nok er lidt impulsiv i dag. Impulskøb kan vaere fine at gøre sig, men du skal også huske at det er sidst på måneden, og at der måske umiddelbar­t er laengere til den første end du måske lige tror.

KREBSEN 22/6-22/7

Du har fokus på kaerlighed­slivet og på parforhold i dag, hvis du altså er i parforhold. Du vil gerne vaere i parforhold, men du vil nok også kraeve din frihed i dag. Er du ikke i parforhold, vil du virkelig nyde at vaere en fri mand eller kvinde, og gøre lige praecis dét, du har lyst til lige nu.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du er på farten i dag, og det er sikkert fra den lyse morgenstun­d. Du skal nå en masse, og det passer dig fortrinlig­t. Men du skal passe ekstra godt på dig selv i trafikken, mange kan have en tendens til at køre hasarderet. Du vil selvfølgel­ig gerne nå det hele, men kør forsigtigt.

FISKENE 20/2-20/3

Du traenger til at vaere sammen med gode venner i dag, og du traenger til at gøre noget skørt og impulsivt, uden at skele for meget til konsekvens­erne. Det kan vaere rigtig fint til tider, og du skal bare nyde det. Samtidig skal du dog vaere opmaerksom på ikke at overdrive.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark