Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

Veninde: Jeg kan ikke tro, han har gjort det

-

HELLERUP: En borger anmeldte onsdag, at han var blevet antastet af en mand på Circle K-tankstatio­nen på Strandveje­n, som havde spurgt om vej til lufthavnen. Borgeren havde forklaret vejen, og som tak for hjaelpen ville manden saelge ham jakker af maerket Armani til en billig penge. Borgeren blev mistaenkso­m og takkede nej, hvorefter Armanimand­en kørte fra stedet i en Audi A4 med registreri­ngsnummer BV70603.

STENLILLE: Onsdag eftermidda­g modtog politiet og alarmcentr­alen en stribe opkald fra en mand, der dels kom med skaeldsord, dels truede med vold. Det virkede som person, der var ude af balance. Politiet kørte til mandens bopael for at tage en snak med ham. Klokken 20.54 fandt politibetj­entene frem til den pågaeldend­e. Den 43-årige mand blev anholdt og sigtet for trusler. AGEDRUP: I forbindels­e med en tilsynelad­ende forsaetlig brandstift­else af en mark i Agedrup efterlyste Fyns Politi tirsdag den formodede gerningsma­nd, der var kørende på en rød knallert og bl.a. iført en blå styrthjelm med blå staffering­er. Den efterlyste person henvendte sig selv på Odense Politigård onsdag, hvor han blev anholdt. Den anholdte blev sigtet og afhørt til sagen. Efter en juridisk vurdering af sagen blev han løsladt senere på aftenen.

HADSUND: En 54-årig kvinde fra Hadsund ringede tidligt torsdag morgen til vagtcentra­len. Hun stod foran sit sommerhus på Brøndbaekk­en og kunne se, at en beruset person havde valgt hendes graesplaen­e som et godt sted at sove. En patrulje kørte til stedet og fik vaekket manden, der straks forlod graesplaen­en.

GREVE: Ved middagstid onsdag modtog politiet anmeldelse om, at en 15-16-årig dreng gik rundt med et gevaer på Søagerpark­en. Politiet kørte til stedet for at søge efter pågaeldend­e. Det lykkedes ikke at finde ham.

KØBENHAVN: På vej til arbejde observered­e en politibetj­ent en person, der var i gang med et dansetrick over for en turist, mens han stjal turistens ur. Politibetj­enten anholdt tyven, og manden er nu varetaegts­faengslet i 13 dage for tricktyver­i. cno

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark