Ekstra Bladet

20-årig stukket i maven

- CLAUS JESSEN

Kort efter midnat natten til torsdag blev en 20-årig mand stukket ned med en kniv på Toftegårds Plads i Valby ved København.

Politiet kunne torsdag kun komme med sparsomme oplysninge­r om sagen, som stadig efterforsk­es.

– Der er tale om 20-årig mand af anden etnisk herkomst, som er blevet ramt af en kniv i maven, siger den centrale efterforsk­ningsleder Aaron Newman.

Offeret blev efter overfaldet bragt til Rigshospit­alet.

– Han er på operations­bordet lige nu, men vi har fået at vide, at han er uden for livsfare, siger Aaron Newman.

Større område afspaerret

Politiet har endnu ikke kunnet afhøre manden.

– Vi har for øjeblikket ingen anholdte og heller ikke noget signalemen­t af en gerningsma­nd. Vi tror umiddelbar­t ikke, at der er tale om et bande-relateret overfald. Men vi kan endnu ikke sige noget naermere om motiv, eller om offer og gerningsma­nd har kendt hinanden på forhånd, siger Aaron Newman til Ekstra Bladet.

Et større område omkring gerningsst­edet har vaeret spaerret af i forbindels­e med politiets undersøgel­ser. Der blev blandt andet anvendt hunde til at søge efter spor.

Der var ved redaktione­ns afslutning endnu ingen anholdte i sagen.

 ?? FOTO: KENNETH MEYER ?? En 20-årig mand blev kort efter midnat natten til torsdag stukket med kniv i maven. Overfaldet skete ved Toftegårds Plads i Valby ved København.
FOTO: KENNETH MEYER En 20-årig mand blev kort efter midnat natten til torsdag stukket med kniv i maven. Overfaldet skete ved Toftegårds Plads i Valby ved København.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark