Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at det var en udmaerket artikel, Peter Jeppesen havde begået (25.7.), men det ville også vaere godt, hvis han vidste, hvor EU-Parlamente­t findes. Det er i Bruxelles, som er hovedstade­n i Belgien og ligger cirka midt i Belgien og ikke i Luxembourg, som Peter Jeppesen fejlagtigt skriver nederst på side syv i fjerde spalte.

Erling Madsen Brolaegger­vej 11 Slagelse

at når den selv påståede jurist Kathrine Hagbard Walentin Jensen har skrevet et så ondsindet og tankeløst laeserbrev, som har fået så utrolig mange op af stolene, kraever det så ikke en undskyldni­ng over at vaere gået grassat i varmen eller at uddybe lidt naermere den usandsynli­ge maerkelige tankegang, hun har. Kom ud af busken. For med den svada er det da vist ikke konfliktsk­yhed, der trykker.

Veber Finnedal København

at vi skal have Jørn Mader tilbage som kommentato­r til kommentato­rboksen i Tour De France. Isaer da Jørgen Leth er kørt lidt i baggrunden og er blevet lidt vrøvlet at høre på.

Visti Vester

Solrød Strand

at det første, en jurist laerer, inden han eller hun får ble på, er denne floskel: Jeg vil hellere frikende ti skyldige end dømme en uskyldig. Det er jo ikke så saert, at jurister nogle gange kan virke lidt verdensfje­rne for os, der ikke har studeret jura.

Niels Erik H. Christense­n Birkeparke­n 266 Odense NØ

at der blev holdt andagt for AGF i Aarhus. Det kan de måske traenge til. Skal vi så til at erstatte ’amen’ i fadervor med ’Kom så de hviii’?

John Andreasen Viborgvej 102, Voldby Hammel

at Michael Unna skal have et ’bravo’ for sit indlaeg mod Juristen Kathrine H.W. Jensen, som var så uforskamme­t mod Pia Kjaersgaar­d. Det indlaeg siger kun noget om hende selv. Desuden tak til Liselott Blixt, der skoser Sikandar Siddique for, at vaere udemokrati­sk.

Grete Lund Tornskadev­ej 6 Struer

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark