Ekstra Bladet

Sådan blev jeg gravid som 54-årig

-

Skuespille­rinden Brigitte Nielsen har ifølge egne oplysninge­r haft flere skuffelser i jagten på at blive gravid igen.

I et interview med magasinet People fortaeller den danske skuespille­rinde Brigitte Nielsen nu om, hvordan det lykkedes hende at blive mor igen som 54-årig.

Skal vaere realistisk

Det er femte gang, at Brigitte Nielsen byder et barn velkommen til verden, men denne gang har det vaeret en lang rejse at nå målet.

Ifølge magasinet har det taget skuespille­rinden og hendes mand, Mattia Dessi, mere end ti års fertilitet­sbehandlin­g.

– Det har vaeret en virkelig lang vej. Jeg vil gerne have, at kvinder skal vide, at alt er muligt, men man skal vaere realistisk, siger hun til magasinet.

I maj måned offentligg­jorde skuespille­rinden på de sociale medier, at hun var gravid. 22. juni oplyste hun, at nu var datteren Frida født.

AEg i passende alder

I interviewe­t forklarer Brigitte Nielsen, at hun som 40årig, kort tid efter at hun mødte Mattia Dessi, fik frosset aeg ned.

– Hvis man ikke vil bruge donoraeg, så må du få gemt dine egne i en passende alder, hvis der skal vaere en chance. Jeg ville ikke engang prøve at få dem frosset ned, efter at jeg var rundet de 42 år, siger hun.

Brigitte Nielsen fik at vide af laegerne, at der ville vaere en meget lille chance for, at hun ville kunne blive gravid med et af sine egne aeg, fortaeller hun.

Og projektet har da også båret mange skuffelser undervejs, siger skuespille­rinden.

– Man får det der opkald, ’den er negativ’. Der er så meget ventetid. Det er en lang, lang rejse, siger hun.

Ikke billigt

– Og så er det dyrt. Det er hverken nemt eller billigt, hvis man gør det som mig. Det skal folk vide, siger hun.

Brigitte Nielsen er blandt andet kendt for sit tidligere aegteskab med skuespille­ren Sylvester Stallone.

Jeg vil gerne have, at kvinder skal vide, at alt er muligt

Fra action til dans

Siden optrådte hun blandt andet i actionfilm­en ’Fraekkere end politiet tillader 2’ sammen med Eddie Murphy.

Ud over sin filmkarrie­re har Brigitte Nielsen også optrådt i en raekke tv-programmer, blandt andet DR’s amatørdiri­gentkonkur­rence ’Maestro’ og den tyske udgave af ’Vild med dans’. Ritzau

 ?? FOTO: FRANK AUGSTEIN/AP ?? Mange år undervejs Brigitte Nielsen oplyste i juni, at hun var blevet mor igen. Det skete angivelig mange år efter, at hendes aeg blev frosset ned.
FOTO: FRANK AUGSTEIN/AP Mange år undervejs Brigitte Nielsen oplyste i juni, at hun var blevet mor igen. Det skete angivelig mange år efter, at hendes aeg blev frosset ned.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark