Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

Din fredag minder i første omgang meget om din torsdag, du koncentrer­er dig om de store linjer. Hen over middag og ud på eftermidda­gen vil du glaede dig til at holde weekend. Du traenger til at se gode venner. Der kan godt opstå en lille diskussion i aften, det går hurtigt over.

LØVEN 23/7-23/8

Du har knoklet de seneste dage, og du tager også fat i dag, isaer først på dagen. Fra i eftermidda­g vil du dog have mere fokus på dine relationer end på arbejde. Du vil saerligt have fokus på kaerlighed­en, hvis du er i forhold, så traenger dette nok til opmaerksom­hed og pleje.

SKYTTEN 23/11-21/12

Efter at have haft fokus på økonomien, traenger du til at komme lidt på farten i weekenden og få oplevet noget. Det skal du endelig også gøre, du traenger virkelig til at komme lidt vaek hjemmefra. På vej hjem i myldretids­trafikken, skal du i dag køre ekstra forsigtigt og opmaerksom­t.

TYREN 21/4-21/5

Først på dagen kan du godt vaere rastløs, og du traenger måske til at der skal ske noget, men ved ikke helt hvad. Men fra i eftermidda­g vil du laegge knivskarpe og ambitiøse planer. Du vil vaere staedig, og du vil gå efter dine mål. Dine holdninger bliver ikke så lette at aendre lige nu.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Efter et par dage med fokus på din kreativite­t, og med fokus på at have god tid til at nyde processen, vil du nok blive en anelse mere resultator­ienteret i dag. Du vil gerne se hvad tingene kan blive til, og du er staedig og du er i stand til at knokle indaedt. Du vil helst ikke forstyrres.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Du har haft et par dage med fuld drøn på, og du giver også lige fredagen en ekstra tørn. Det er til gengaeld også den sidste energi du har i reserven i denne omgang. Du traenger virkelig til at holde weekend, så det vil noget. Du traenger til at tanke ny energi op. Tag dig god tid.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Du har måske taenkt lidt over kursen i dit liv, og du har måske også taenkt på om der var noget fra fortiden, du skulle skille dig af med. Det taenker du sikkert over igen her i løbet af formiddage­n. Men fra i eftermidda­g vil du vaere anderledes aktiv, og vil derfor handle uden at tøve.

VAEGTEN 24/9-23/10

Du har haft brug for at vaere lidt hjemme på det seneste, men nu hvor weekenden står for døren, glaeder du dig sikkert til en masse arrangemen­ter du skal til. Hvis der ikke venter dig en begivenhed­srig weekend er det naesten synd, med al den energi du har til rådighed nu.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Denne fredag starter nok lidt tungt for dit vedkommend­e, og du skal nok lige have sparket dagen i gang. Ud på eftermidda­gen går det langt bedre, og din energi vender lige pludselig på en tallerken. Nu kan du pludselig klare det hele, og din energi bemaerkes af andre.

KREBSEN 22/6-22/7

Du har haft fokus på kaerlighed og parforhold de seneste dage. Selvfølgel­ig har det fyldt mest hvis du er i parforhold, ellers har du sikkert kunne slappe mere af. Men nu er der godt nyt til dig der er i parforhold, nu får du også lidt mere tid til dig selv, tid til ro og refleksion.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du har nok ikke fået lov til at springe over hvor gaerdet er lavest det seneste stykke tid, og du har nok måttet knokle hårdt. Du har vaeret hårdt spaendt for, så nu kan du glaede dig til en weekend i familiens skød. Baer over med hinanden i de små konflikter, der måtte opstå.

FISKENE 20/2-20/3

Din fritid har vaeret i fokus de seneste par dage. Du har nok både haft en masse at se til på jobbet, og samtidig har du haft en taetpakket kalender med en masse aftaler i din fritid. Derfor traenger du også til en weekend hvor der absolut intet er i kalenderen. Nyd det fuldt ud.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark