Ekstra Bladet

Suck my balls

citat, et Magnussen Kevin har og leverede impulsivt siden råt, år Sjovt, et For steder rundt. fleste F1-verdenen de – image gik danskerens som gavnet ligefrem

-

Nico var ret provokeren­de i den situation, og han vidste praecist, hvad han lavede

HUNGARORIN­G (Ekstra Bladet): Hvis Kevin Magnussen stoppede sin Formel 1karriere i morgen, ville fans som minimum huske ham for to ting: Podieplace­ringen i debuten og den bramfri udtalelse til Nico Hülkenberg for et år siden.

Tyskeren afbrød Christofis interview for at gratulere Kevin Magnussen med igen at vaere griddens mest usportslig­e kører. Hvortil danskeren satte den tyske Hulk mat med kommentare­n: ’Suck my balls, mate’.

Klappede i

Hülkenberg suttede ingens aedlere dele, klappede øjeblikkel­igt i og har ikke rigtig villet tale om situatione­n siden. Heller ikke selvom dommerne uddelte en straf for, hvad der svarede til at traekke nødbremsen i fodbold med et profession­elt frispark.

Kevin Magnussen gider heller ikke tale om optrinnet laengere.

Men det er der andre, som vil.

Eksempelvi­s Jolyon Palmer, som kørte sammen med danskeren hos Renault i 2016 og var kollega med Nico Hülkenberg på det tidspunkt.

Ret provokeren­de

– Jeg fandt det sjovt, og det tror jeg også, at de fleste på teamet gjorde. Nico var ret provokeren­de i den situation, og han vidste praecist, hvad han lavede. Han fik en impulsiv reaktion tilbage, og den var fantastisk, siger den nuvaerende BBC-ekspert Ekstra Bladet.

Og der er dem, som betegner det kaekke forsvar som et definerend­e øjeblik i danskerens karriere. Hvor han un-

 ?? FOTO: JAN SOMMER ?? En god historie – Kevin er ikke bange for at sige sin mening, selvom han er under pres fra andre. Det var en meget engelsk ting at gøre. Sjovt – og en god historie, siger Bent Hunt fra den engelske tabloidavi­s The Sun.
FOTO: JAN SOMMER En god historie – Kevin er ikke bange for at sige sin mening, selvom han er under pres fra andre. Det var en meget engelsk ting at gøre. Sjovt – og en god historie, siger Bent Hunt fra den engelske tabloidavi­s The Sun.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark