Ekstra Bladet

OFFER FOR POSTNORDS IDIOTI

Da han klagede, stoppede posten helt

- MIKKEL RYRSØ mr@eb.dk

– Hvis der er breve, du mangler, vil jeg anbefale, at du tager kontakt til afsender.

Sådan lyder et af mange svar til Frank Green Strathe fra PostNords kundeservi­ce, da han igen igen retter henvendels­e og gør dem opmaerksom på, at hans vagtfirma ikke modtager post.

Selvom Frank Strathes firma med adresse i Kastrup på Amager i snit modtog fem-ti breve om ugen, og en masse andre menneskers post, undrer det ikke PostNord-medarbejde­ren synderligt, at posten er stoppet.

Problemern­e startede med, at Frank Strathe modtog alt for meget post. I flere måneder bijobbede han nemlig ufrivillig­t som lokalt postbud, fordi andre firmaers post konsekvent endte hos vagtfirmae­t.

– Jeg fik i snit fire-fem breve om dagen, som var til andre i ejendommen. Og så forventede de åbenbart, at jeg omdelte det. Jeg ringede adskillige gange, men hver gang fik jeg at vide, at de vendte tilbage inden for 24 timer. Der skete intet, siger han.

’En parodi’

Frank Strathe tyr derfor til Facebook, hvor han igen beder PostNord om selv at omdele brevene. Øvelsen på Facebook får dog en uheldig konsekvens – Frank Strathe modtager nu slet ingen post.

– Det er en parodi. De er tydeligvis flintrende ligeglade med, hvad jeg skriver på Facebook, hvor jeg bare får at vide, at det nok er, fordi ingen har sendt os post, at vi ikke får noget. Grundlaegg­ende har jeg forståelse for, at man har en medarbejde­r, der ikke passer sit arbejde. Men så gør man noget ved det. Det kan man ikke sige, der er blevet her, siger Frank Strathe.

Der bliver også trukket på smilebånde­t hos andre på Fuglebaekv­ej 4 i Kastrup, da snakken falder på PostNord. Her ligger Frank Strathes vagtfirma side om side med mange andre mindre virksomhed­er.

– Vi var tidligere i samme situation, som Frank er nu. Vi fik også post til hele ejendommen i vores postkasse, som vi så kunne omdele. Til sidst pillede vi postkassen ned, fordi jeg var traet af det. Men så smed de i stedet alle brevene hos Frank, siger Emilie Skov, der arbejder i nabovirkso­mheden og griner.

– Det er helt sort. Vi betaler rykkere, fordi regningern­e kommer for sent frem – nogle gange kommer rykkeren før regningen. Det er sindssygt, siger kollegaen Helle Holmgaard.

Fik to breve

Ekstra Bladet fik kort inden deadline oplyst af Frank Strathe, at han nu har modtaget to breve afleveret personligt af en medarbejde­r fra PostNord. Brevene var fra 17. juli.

Jeg fik i snit fire-fem breve om dagen, som var til andre i ejendommen

Det er, fordi ingen har sendt os post, at vi ikke får noget, får jeg at vide

Nogle gange kommer rykkeren før regningen. Det er sindssygt

Frank Strathe blev ifølge eget udsagn spurgt, om det var o.k., at hans post den kommende tid afleveres hos et andet firma i ejendommen, fordi PostNord har smidt nøglen til opgangen vaek.

Frank Strathe indgik en aftale om, at PostNord fra onsdag leverer i hans postkasse.

 ?? FOTO: JONAS OLUFSON ?? Denne postkasse danner udgangspun­kt for en tråd på nettet med langt over 600 kommentare­r fra folk, der har fulgt Frank Strathes absurde kamp med PostNord.
FOTO: JONAS OLUFSON Denne postkasse danner udgangspun­kt for en tråd på nettet med langt over 600 kommentare­r fra folk, der har fulgt Frank Strathes absurde kamp med PostNord.
 ?? FOTO: JONAS OLUFSON ?? Helle Holmgaard (tv.) og Emilie Skov er godt traette af PostNord, der jaevnligt koster det lille firma rykkergeby­rer, fordi regninger ikke dukker op.
FOTO: JONAS OLUFSON Helle Holmgaard (tv.) og Emilie Skov er godt traette af PostNord, der jaevnligt koster det lille firma rykkergeby­rer, fordi regninger ikke dukker op.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark