Ekstra Bladet

Et postbuds vaerste mareridt

-

Den grå industriby­gning på Fuglebaekv­ej 4 i Kastrup fordeler sine to plan rundt om en stor parkerings­plads, hvor små virksomhed­er lejer et lokale.

Her er alt fra taxa- og kurerfirma­er til køkkenmont­ører og internetbu­tikker med skønhedspr­odukter i bygningens 4 A, 4 B osv.

Og betonkompl­ekset på det ydre Amager er svaert at hitte rede i, erkender Frank Toepfer, der er administre­rende direktør i firmaet Nygammelt Køkken.

– Det er et postbuds vaerste mareridt. Firmaer kommer og går hele tiden, siger Frank Toepfer, som selv klagede til PostNord, inden han tog på ferie.

– De leverede forkert, og det er selvfølgel­ig irriterend­e, men det var mest af nervøsitet over, hvor min post endte. Men jeg kan se, at der allerede er et brev, der er leveret forkert, siger han og laeser navnet op.

– Det er ham, der ligger nede på hjørnet. Han (postbuddet, red.) har nok set, at der stod noget med køkken, og så var det her.

Får fingeren ud

Efter Ekstra Bladets henvendels­e er Frank Strathe blevet kontaktet af en medarbejde­r fra PostNord, der samme dag var ude at se, ’om han kunne finde Frank Strathes post’.

– Jeg talte med en, der skulle tjekke, om vores navn stod på postkassen. Det stod der selvfølgel­ig, men så sagde han, at man ikke kunne komme ind til postkassen, fordi den er i en opgang. Jeg måtte fortaelle ham, at de har en nøgle – hvordan fik vi ellers post tidligere, siger Frank Strathe, som ikke giver meget for PostNords pludselige interesse for hans sag.

– Det virker, som om de sendte ham ud for at finde en undskyldni­ng for deres opførsel. Han vidste ikke engang, hvad sagen drejede sig om. Jeg synes, de burde daekke rykkergeby­rerne, som de direkte har påført os.

Jeg måtte fortaelle ham, at de har en nøgle – hvordan fik vi ellers post tidligere

 ?? FOTO: JONAS OLUFSON ?? Ironisk nok har PostNord en distributi­onscentral 100 meter fra Frank Strathes firma.
FOTO: JONAS OLUFSON Ironisk nok har PostNord en distributi­onscentral 100 meter fra Frank Strathes firma.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark