Ekstra Bladet

PostNord: Vi daekker ikke rykkergeby­rer

-

– Hvad er god service for PostNord?

– For at sige det, som det er, så viser den her sag, hvad god service ikke er. Det er en meget alvorlig sag. Jeg og PostNord skylder ham en stor undskyldni­ng, siger Troels Veise, salgsdirek­tør i PostNord.

– Hvad er det, der gør sagen alvorlig?

– Det er alvorligt, når vores procedurer ikke bliver fulgt, og tre-fire medarbejde­re giver ham forskellig­e svar uden at få løst problemet. Når vi leverer post, gør vi det til den rette modtager, og det skal vi gøre til enhver. Vi havde en mand ude at kigge på forholdene, og vi har forsøgt at levere post. Desvaerre kunne vi ikke komme ind til postkassen, da vores nøgle er bortkommet. Det skal vi selvfølgel­ig have ordnet.

– Hvornår er den blevet vaek? – Det ved jeg ikke.

– Hvordan kan det vaere, at I først sender en mand ud, når vi henvender os?

– Det er en meget alvorlig sag på grund af laengden af den, og fordi vi ikke har vaeret i stand til at give Frank Strathe en ordentlig oplevelse. Det her er slet, slet ikke godt nok.

– Flere af jeres medarbejde­re i kundeservi­ce anbefaler, at Frank Strathe kontakter folk og hører, om de har sendt ham et brev, da han undrer sig over ikke at modtage post. Er det noget, I instruerer medarbejde­rne i at sige?

– Nej, det gør vi selvfølgel­ig ikke, og de svar er simpelthen ikke i orden.

– Så det er noget, medarbejde­rne selv finder på at sige?

– De svar er slet ikke i orden.

– Der er firmaer på stedet, der har fået rykkere på grund af for sent leveret post – kommer I til betale de rykkergeby­rer?

– Nej, det kan vi ikke.

– Hvorfor ikke?

– Vi kan konstatere, at vi ikke har gjort det, vi skulle, og derfor skylder vi Frank Strathe og de andre firmaer en stor undskyldni­ng.

Når vi leverer post, gør vi det til den rette modtager

Heldigvis vil jeg beskrive Frank Strathes eksempel som ekstraordi­naert

– På Facebook kan man se, at flere giver udtryk for dårlige oplevelser. Har I et generelt problem med fejl-leverancer?

– Selvfølgel­ig kan man altid finde eksempler på fejl, men heldigvis vil jeg beskrive Frank Strathes eksempel som ekstraordi­naert.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark