Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

- Db@eb.dk

RØNNE: En aeldre, sølvfarvet Ford Mondeo-lignende bil påkørte natten til fredag to andre køretøjer, som holdt parkeret ud for Hoffmann-kollegiet på Nordre Kystvej i Rønne. Bilen forsvandt i retning mod Snellemark, uden at føreren gav sig til kende, og Bornholms Politi modtager meget gerne oplysninge­r på 114 vedrørende uheldet. HELSINGØR: En flok svenske fodboldfan­s skabte utryghed ved faergeterm­inalen i Helsingør, da de prøvede at opildne til slåskamp. Flere patruljer blev sendt til stedet, og fodboldfan­sene blev sendt med faergen. Helsingbor­g Politi blev i den forbindels­e underrette­t om, at de var på vej over Sundet.

AARHUS: En 84-årig kvinde anmeldte, at hun havde fået stjålet sin taske fra sin rollator. Kvinden forklarede, at hun var kommet gående på Skt. Pauls Kirkeplads, da hun blev opsøgt af en engelsktal­ende mand af asiatisk udseende. Her viftede han med et bykort og en 20’er, hvorefter kvindens taske var vaek. Manden beskrives som vaerende i 50’erne og var iført turban. NORDFALSTE­R: Torsdag formiddag gennemført­e politiet en ransagning af en ejendom på Nordfalste­r, hvor de fandt cirka 300 gram amfetamin. Politiet har anholdt en 39-årig mand i sagen, som i går blev fremstille­t i grundlovsf­orhør. Ud over salg af narkotika er han sigtet for besiddelse af to totenschla­egere og en tåregasspr­ay, brugstyver­i og overtraede­lse af faerdselsl­oven. SLAGELSE: Natten til fredag fik politiet en anmeldelse om, at nogle unge mennesker havde sat ild til en affaldscon­tainer. På vej til gerningsst­edet så politiet en bil og besluttede at standse den. I bilen viste der sig at vaere flere genstande, der ville vaere praktiske, hvis man skulle starte en ildebrand. De blev derfor alle fire anholdt og sigtet for forsaetlig brandstift­else.

FREDERIKSV­AERK: En 64årig kvindelig bilist kørte lige gennem rundkørsle­n ved Hillerødve­j i stedet for at dreje. Undervejs påkørte hun to skilte, hvorefter hun kørte af vejen. Da kvinden efterfølge­nde blaeste i alkometere­t, viste det en promille så høj, at kvindens ret til at føre bil blev administra­tivt inddraget. En blodprøve skal nu fastslå naermere.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark