Ekstra Bladet

Genforenet for vennen

-

Jeppe ønskede ifølge sin far ikke at vaere direkte involveret i at planlaegge sin egen bisaettels­e, men han havde dog ét stort ønske – nemlig at der skulle vaere musik, fortalte Hans Otto Bisgaard. Og det fik han. Bandet Outlandish, der ellers gik i opløsning sidste sommer, blev genforenet for en kort stund i kirken til aere for deres naere ven.

Her spillede de hittet ’Walou’, som Jeppe Bisgaard var med til at producere, og ’I Only Ask Of God’.

– Det er nok den svaereste performanc­e, vi har lavet i vores 20-årige karriere. Det var ikke nemt. Vi havde egentlig ikke lyst til det, men det var til aere for ham og familien, og vi fik sendt ham godt afsted, fortalte Waqas Qadri til Ekstra Bladet kort efter bisaettels­en.

– Det var meget passende, tilføjede han om sangvalget.

– I spiller ellers ikke sammen mere?

– Nej, det gør vi ikke, men da de spurgte, sagde vi allesammen ja med det samme. Hans Otto er jo også som en far for os. Han satte os på plads, hvis vi gjorde noget, vi ikke skulle som unge teenagere. Og det samme med Jeppe. Så det er en familietin­g, og der siger man ikke nej, slog han fast.

Trioen, der ud over Waqas talte Isam B og Lenny Martinez, mødte Jeppe Bisgaard, da han arbejdede for pladeselsk­abet BMG, hvor de hørte til.

– Jeppe fik ansvaret for os på vores første plade, og han lagde hovedet på blokken for os allerede dengang, selvom BMG skulle skaere ned på antallet af artister, forklarede han.

– Han har altid vaeret der for os – både privat og musikalsk.

 ??  ?? Waqas Qadri og Lenny Martinez fra Outlandish.
Waqas Qadri og Lenny Martinez fra Outlandish.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark