Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

LØRDAG 28. JULI 2018

VAEDDEREN 21/3-20/4

Du nyder gode solide venskaber denne lørdag. Det har nok taget mange år at bygge disse venskaber op, og det maerker du fuldt udbytte af i dag. Det giver dig en følelse af at have solid grund under fødderne, og du behøver ikke at vakle, du har gode venner at regne med.

LØVEN 23/7-23/8

Du har fokus på kaerlighed­en og på parforhold lige nu. Det gaelder både hvis du er i parforhold, men det gaelder også hvis du er single. Du vil saette meget vilje ind på at få kaerlighed­slivet til at lykkes netop nu i dit liv. Generelt vil du vaere optaget af relationer denne weekend.

SKYTTEN 23/11-21/12

Du er på farten denne lørdag, og du traenger virkelig til en tur ud i det blå. Bare en dag hvor du virkelig kan få kontakt med naturen, og kan maerke dig selv, fordi fødderne plantes solidt i den danske muld. Ingen stress, du traenger til at rejse langsomt og til at sanse.

TYREN 21/4-21/5

Du er staedig som bare pokker i dag, men det er på en positiv måde, for du har nemlig også benene solidt plantet på jorden. Det giver dig en god ballast, at gøre tingene ordentligt lige nu, og rent økonomisk kommer der nok også en gevinst ud af, at vaere så ambitiøs.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Selvom det er lørdag kan man ikke beskylde dig for ikke at udrette dagens pligter. Du tager hårdt fat, og du arbejder staedigt for at komme i mål med tingene. Det kan isaer vaere fikse ideer der besaetter dig, og i din iver kan du slet ikke finde hvile, du knokler indaedt nu.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Du går din økonomi efter i sømmene i dag, og du kommer frem til at du har adgang til større ressourcer end du lige gik og troede. Men du er ikke kommet sovende til disse penge, der er tale om penge du har arbejdet hårdt for, men beløbet er højere end du forventede.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Du traenger til at opleve noget nyt og anderledes , men du vil samtidig vaere realitetsb­etonet i dine ønsker. Til gengaeld vil du saette alt ind på, at du rent faktisk når dét du saetter dig for. Du vil ikke blot sende ønsker afsted, du vil også handle viljefast på et par ting i dag.

VAEGTEN 24/9-23/10

Din kreativite­t er i fokus, og du er vedholdend­e som få, og derfor kan du virkelig knaekke koden, kreativt set, i dag. Ofte når man dårligt at påbegynde projekter, isaer i en travl hverdag, før de skrinlaegg­es igen. Det gaelder isaer det kreative. I dag får du god tid til formålet.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Du er helt på maerkerne i dag, og du vil gerne nå mere end det ville vaere muligt for de fleste. I dag er du heldigvis langt fra som de fleste er, du er original, og du går dine egne veje, og du kaemper for dine drømme. Denne fanden-i-voldskhed giver dig naturligvi­s nye muligheder.

KREBSEN 22/6-22/7

I dag vil du nyde at kunne tage det fuldkommen roligt hele dagen, og du vil nyde at kunne gå i dybden med akkurat dét, der optager dig lige nu. Du har sikkert haft travlt på det seneste, og har laenge virkelig savnet et åndehul. Det får du i høj grad denne lørdag, nyd det.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du traenger virkelig til at vaere hjemme i dag, og du traenger til at kunne gå i dybden med et par interesser eller to, fuldkommen i ro og mag. Gerne noget som du ikke får tid til at dyrke i en travl hverdag. Det må gerne vaere interesser hvor du kan bruge dine haender flittigt.

FISKENE 20/2-20/3

Endnu en dag vil du foretraekk­e dit eget selskab, du traenger virkelig til at få ro omkring dig, så du kan få tid til at maerke efter hvad der foregår i dit indre. Der kan vaere folk der påstår, at der ikke foregår så meget, men måske er de bange for at maerke efter? Du har modet.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark