Ekstra Bladet

SÅ FLYVER HOLLAENDER­EN

-

I sidste saeson bombede han mål ind på samlebånd for FC Eindhoven i den naestbedst­e hollandske division.

Men første scoring i Sønderjysk­E lod vente på sig.

Helt ind til overtiden tredje kamp.

Så slog hollandske Mart Lieder til – og cementered­e dermed sit holds 2-0-sejr over Horsens. Så det var forståelig­t en meget glad og tilfreds hollaender, der nød en fortjent iskold dåseøl efter de godt 90 minutter på den i sauna-varme grønsvaer.

– Som angriber vil man altid score. Så selvfølgel­ig var dette en lettelse og noget, jeg havde jagtet. Men vigtigst var, at vi vandt. Vi har som optakt spillet to gode kampe, men ikke vundet. Så dette var meget vigtigt, fastslog Lieder.

Mere i vente

Han er blev modtaget rigtig godt i sin nye klub – og er glad for skiftet.

– De har taget godt i mod mig. Og vi er en rigtig god gruppe, der fungerer godt sammen.

– Det er utrolig vigtigt for mig, og nu er målet selvfølgel­ig at lave flere mål i de kommende kampe, sagde han, der også kunne glaede sig over, at angrebsmak­ker Mads Hvilsom kom på scoringsta­vlen for første gang i saesonen.

Kamp som forventet

Efter en staerk afslutning på foråret er forventnin­gerne store til den tidligere Superliga-topscorer – og traener Claus Nørgaard var i sagens natur også meget glad for, at hans ’bombere’ fik hul på bylden.

– Jeg ved, hvor vigtigt, det er for angribere at få scoret. Nu er de i gang, det er godt for os, fastslog han, der ikke så en sommerkamp, som Horsens-traener Bo Henriksen gav udtryk for.

– Nej, det var en kamp, der forløb som jeg havde forventet.

– Mange dueller, meget intensitet, og jeg er meget tilfreds med, at vi holdt styr på deres meget massive pres i forbindels­e med standard-situatione­r, sagde han.

Nu er målet selvfølgel­ig at lave flere mål i de kommende kampe

 ?? FOTO: CLAUS FISKER ?? Scorekarl
Hollandske Mart Lieder (th.) cementered­e – med sin første scoring for Sønderjysk­E – sejren over Horsens.
FOTO: CLAUS FISKER Scorekarl Hollandske Mart Lieder (th.) cementered­e – med sin første scoring for Sønderjysk­E – sejren over Horsens.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark