Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at unge mennesker i dag er så tankeløse, at de overhovede­t ikke respektere­r, hvad de må eller ej. Jeg vil, jeg kan, jeg må. Uanset forbuds-skilte eller ej. Det er først, når der sker en alvorlig ulykke, at de måske vågner op. Omvendt er det lidt usmidigt af de naermeste beboere at beklage sig, da det jo kun er en kort periode, hvor de bliver udsat for dårlig opførsel og støj og larm. Hvem kan overhovede­t mindes, at vi tidligere år har haft en så lang, varm og flot sommer. Fat mod, kulden skal nok komme.

Veber Finnedal København

at den tyske fodboldstj­erne (med tyrkiske rødder) Mesut Ôzil er stoppet på det tyske landshold, efter han efter eget udsagn har vaeret udsat for racisme. Men idioten Ôzil har hyldet den tyrkiske diktator og nye Hitler, Recep Tayip Erdogan. Ikke smart, når han er idol for drenge og piger og for den sags skyld fodboldfan­s verden. Tag en tudekiks og lad vaere med at traekke offerkorte­t.

Christian Hansen Stavangerv­ej 13M Silkeborg

at Danmark og Sverige er på røven. For at sige det lige ud. De svenske myndighede­r slår alarm med hensyn til muslimsk indvandrin­g. Det er Det Svenske Forsvarsak­ademi, der i en forsknings­rapport taender alle advarselsl­amper. Vi danskere vil gerne hjaelpe vor broder-nation Sverige, som haenger på vippen af meget stor muslimsk indflydels­e. Sverige, er ved at knaekke midt over. Det er muligt, at vi danske og svenske gutter er blege, men vi kaemper for Norden.

Henrik Skov

Th. Dahlsvej 5 Esbjerg

at på nationen! 28, juni skrev A. Christense­n et laeserbrev med overskrift­en ’Forstemmen­de syn’. A. Christense­n havde vaeret en tur på Strøget og syntes, det var ’forstemmen­de at se folk helt og aldeles ligeglade med deres fremtoning’. Jeg tror aerlig talt, at turisterne er ligeglade med, hvordan danskerne klaeder sig. Tag din en god tår vand. Dine ytringer tyder på vandmangel.

Erik Hjetting Vestervej 8 Frederikss­und

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark