Ekstra Bladet

Det regnede, som jeg sjaeldent har set det. Det stod ned i staenger

-

Et lyspunkt var dog, at hotellet indvilgede i, at familien kunne skifte det mugne vaerelse ud med et nyt.

DET VAR IKKE

kun vejret, der drillede. Det gjorde helbredet også. Et af børnene blev mavesyg halvvejs inde i den regnfulde ferie.

Efter en del dage på hotellet besluttede Mark sig for at tage de fire raske børn med på en sejltur til den lille øgruppe Similan Islands.

– Vi skulle sejle i to en halv time til det her fredede område med koraler. Det regnede selvfølgel­ig, da vi kørte ud til havnen, og der var kaempe bølger, så alt vandet var oprørt og mudderfarv­et.

Derfor tog Mark og børnene søsygepill­er. Om bord på båden var der en gruppe kinesiske turister. De tog ingen piller og endte med at overbraekk­e hele båden.

DA DE ENDELIG

kom frem, havde Mark sit hyr med at holde styr på de fire børn, der skulle snorkle på dybt vand.

Da Vilma, den yngste på ni, skulle tilbage op i båden, brugte hun et par minutter på at få sine svømmefødd­er af. En af de andre turister blev irriteret og gik direkte hen til stigen og skubbede hende vaek. Det satte Marks i forvejen dårlige humør på prøve,

– Jeg havde sådan et GoPro-kamera med en stang på, som jeg simpelthen slog ham med. ’Gider du godt lade vaere’, råbte jeg. Jeg må have opbygget en del harme på det tidspunkt.

Derefter fulgte en anstrengen­de tur på to en Ferietid er yndlingsti­den på året.

Ferie betyder lange dovne aftener med et glas vin, glade børn, der underholde­r sig selv, lange morgner i nattøj, brune baller og røde kinder på stranden i solskin, eller ski og røde kinder – og selvfølgel­ig uendelig maengder afslapning.

Men det er ikke altid, forventnin­gerne bliver indfriet. Nogle gange kan ferien vaere så skuffende, at man ligefrem glaeder sig til at komme tilbage til arbejdsrut­inen.

Ekstra Bladet bringer en raekke ret så uheldige ferieminde­r ...

I dag fra

DR-vaert Mark Stokholm.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark