Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

Denne søndag kører lidt i samme rille som de to foregående dage, ikke at pladen er gået i hak, tingene falder bare i hak for dig lige nu, og du føler dig godt tilpas blandt gode venner. Men i dag kan der vaere enkelte i din omgangskre­ds der vil diskutere for diskussion­ens skyld.

LØVEN 23/7-23/8

Du har haft fokus på dine relationer de seneste par dage, og det fortsaette­r såmaend endnu en dag. Men det bliver nok svaerere at finde melodien i dag. Mange vil vaere staedige, og folk vil fokusere på deres ideologier, mere end de vil fokusere på at forstå hinanden.

SKYTTEN 23/11-21/12

I dag kan du godt føle at du ikke kan nå det hele. Det kan vaere at der en masse små praktiske gøremål på listen. Ting man normalt ikke regner for noget, men som kan blive til meget, netop fordi man ikke regner dem for noget, og dermed hober listen sig op. Tael langsomt til ti.

TYREN 21/4-21/5

Det er søndag, og du burde måske slappe af, men du knokler ufortrøden­t videre. Du kan ikke rigtig slippe et par fikse ideer lige nu, og du kommer nok nemt i diskussion med folk der forsøger at standse dig. Det gaelder mest først på dagen. Nyd resten af dagen, og vaer rolig.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du er en arbejdshes­t for tiden, og du har tilsynelad­ende ikke engang brug for weekend. Tilsynelad­ende er nøgleordet i denne sammenhaen­g, for lige pludselig stresser du måske mere end godt er. Dermed bliver weekend det nye nøgleord, sørg for at slappe lidt af når du kan.

STENBUKKEN 22/12-20/1

I går kiggede du på din økonomi, og du opdagede måske at du havde penge til gode, du ikke anede du havde. I dag kan du måske ikke blive ikke helt enig med dig selv om, hvordan du anbringer disse midler bedst. Du overvejer måske investerin­ger. Vaer gerne meget forsigtig.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Du vil gerne saette flueben på listen over alle de ting, du gerne vil opleve i dit liv, inden det er for sent. Du krydser oplevelser­ne af én for én. Der kan vaere folk omkring dig, der ikke helt kan følge med, og som ikke helt kan genkende dig. Det vigtigste er at du morer dig gevaldigt.

VAEGTEN 24/9-23/10

Du har haft fokus på det kreative de seneste dage, og det har gjort dig godt. Som en forfatter der skriver en roman, har du vaeret i en rigtig god proces, hvor tingene har udviklet sig lige så stille. Men som enhver anden god forfatter får du måske en lille “skriveblok­ering” i dag.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Den ”fanden-i-voldske” facon som bragte dig langt i går, og som du nød godt af, bringer dig måske mere i karambolag­e med folk. Du går i clinch med tingene, og du finder dig ikke i noget. Det er som udgangspun­kt godt at stå ved sig selv, men vaelg dine kampe med omhu i dag.

KREBSEN 22/6-22/7

Du kan tage søndagen i samme rolige tempo, som du tog lørdagen. Du skal ikke nå så meget lige nu, og du kan ikke rigtig hidses op, heller ikke engang af de folk du måtte møde på din vej, som måske går og rundt stresser. Du stresser fuldkommen af for tiden, nyd det.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du traenger til at vaere hjemme i dag, og heldigvis er det søndag, så du kan sikkert få lov. Det kan godt vaere at der er et par diskussion­er først på dagen. Forskellig­artede holdninger brydes, og folk har svaert ved at blive enige. Det går hurtigt over, resten af dagen er fredelig.

FISKENE 20/2-20/3

Du kan godt føle en indre uro i dag, og du er måske praeget af et sandt tankemylde­r. I går gik det ellers godt med at finde ro i dit indre, i dag kniber det nok lidt. Men du kommer fint igennem dagen, hvis du tillader dig selv at føle, dét du nu engang føler, og så opstår der klarhed.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark