Ekstra Bladet

DU SKYLDER MIG 60.000

- NICK STURM FOTO: OLE STEEN nick@eb.dk

Lugten af rengørende klor er ikke til at tage fejl af i Torben Lilliedals mindre varelager, kontor og butik i Ringsted, hvorfra han driver sin poolforret­ning.

Det er slagsmålet mellem ham og Bakke-sangerinde­n Dot Wessman og hendes eksmand, Tommy Wessman, heller ikke.

45-årige Lilliedal har sagsøgt det tidligere aegtepar, fordi de ikke har villet betale en stor del af regningen for hans arbejde med tilblivels­en af deres speciallav­ede indendørs traeningsp­ool til deres handikappe­de datter, Josefine.

Helt konkret drejer tvisten sig om 58.472,5 kroner, som Dot og Tommy Wessman har undladt at betale af den samlede regning, der hober sig op til omkring 275.000 kroner.

– Jeg tror, at de taenker, at de har en mulighed for at slippe for at betale. Slet og ret, siger Torben Lilliedal.

Langt til Charlotten­lund

Af Dot og Tommy Wessmans svarskrift, som de har sendt til Torben Lilliedal, efter han staevnede dem, fremgår det, at de ikke vil betale den del af regningen, der taeller betaling for kørsel, fordi det ifølge dem aldrig var en del af aftalen.

’Kørsels- og transporto­mkostninge­r naevnes hverken i tilbuddet eller i handelsbet­ingelserne’, skriver parrets advokat i svarskrift­et.

Det er nonsens, mener Torben Lilliedal.

Han siger, at han fra dag et gjorde det klokkeklar­t, at betaling for kørslen RingstedCh­arlottenlu­nd og retur ville komme til at koste aegteparre­t ud over materialer­ne og arbejdstim­er brugt i deres hjem.

– Det har de vaeret fuldstaend­ig klar over. De sad jo her i Ringsted og er godt klar over, at der er langt til Charlotten­lund, siger han.

Lilliedal afviser, at der overhovede­t skulle vaere tale om et konkret tilbud på den samlede arbejdsopg­ave, og påpeger, at de i stedet gav håndslag på, at han skulle udføre en ad hoc-opgave for aegteparre­t med løbende betaling.

Som en spand koldt vand

Torben Lilliedal forklarer, at han og hans sjak således blev hyret til at lede og hjaelpe aegteparre­ts egne håndvaerke­re med at bygge poolen med materialer købt gennem

Jeg tror, at de taenker, at de har en mulighed for at slippe for at betale

Jeg har vaeret til grin, og det her er en principsag for mig

Torben Lilliedals fir ma.

Ved saerlige dele af byggeproce­ssen skulle sjaellaend­eren og hans montører dog traede til efter behov.

– Jeg har vaeret til grin, og det her er en principsag for mig.

– Det var som at få en spand koldt vand i hovedet, da de ikke betalte, for mine leverandør­er er betalt, hvilket vil sige, at jeg sidder med lorten.

– Men jeg går hele vejen, og så er jeg ligeglad med, hvad det kommer til at koste mig, siger han.

Et forbereden­de retsmøde begynder i slutningen af august. Herefter følger hovedbehan­dlingen, det afsluttend­e møde i sagen.

 ??  ?? Til grin Torben Lilliedal er rødglødend­e over, at Dot og Tommy Wessman ikke har betalt hele regningen for hans arbejde med deres pool.
Til grin Torben Lilliedal er rødglødend­e over, at Dot og Tommy Wessman ikke har betalt hele regningen for hans arbejde med deres pool.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark