Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

Du traenger atter til en dag med afslapning, men i dag er du alligevel mere mentalt aktiv end du var i går. Du taenker en masse og har en udpraeget lyst til at gøre drømme til virkelighe­d, du vil bare gerne have lov til at tygge godt på dine ideer først, du bevarer jordforbin­delsen.

LØVEN 23/7-23/8

I dag kan du med fordel sørge for at tage dig godt af dig selv og dine egne behov. Du kan meditere lidt, du kan laese om noget du ikke ved noget om, men som du kan fordybe dig i. Du kan i det hele taget gøre noget for at laere dig selv bedre at kende, nap et psykologis­k boost.

SKYTTEN 23/11-21/12

Du vil nok hurtigt få overstået dagens pligter, således at du kan få lov til at vaere hjemme. Du nyder virkelig din faste base for tiden, og du vil helst ikke have for mange aktivitete­r at se til netop nu. Du kan måske også bede din chef om en hjemmearbe­jdsdag, hvis det er muligt.

TYREN 21/4-21/5

Du har fokus på din fritid i dag, på dit netvaerk og på dine venner. Du vil gerne vaere sammen med de mennesker som både forstår dine interesser og som bakker dine drømme op indenfor disse. Det er ikke altid let at vide hvem man kan regne med, du kan få et hint i dag.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du har fokus på dine relationer, og isaer fokus på parforhold. Du vil gerne prioritere kaerlighed­en på en sådan måde at den får betydning i dit liv. Folk klager måske over at vaere single, eller et dårligt parforhold, men de får ikke altid aendret det. Det har du chancen for nu.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Du er på farten i dag, og der er gang i dig. Du kraever at livet skal vaere spaendende, og en tur ud i det blå ville nok lige vaere sagen. Kan dette ikke lade sig gøre, må du søge eventyret når du kan. Sørg for at der opstår en masse åndehuller dagen igennem, det traenger du virkelig til nu.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Din målsaetnin­g er i fokus i dag, og du vil rigtig gerne vide hvad der op og ned, men samtidig fejler dine ambitioner ikke noget. Du har mange visioner, og du har mange idealer du gerne vil leve op til, men samtidig vil du også gerne vide at alt hvad du gør er realistisk og holdbart.

VAEGTEN 24/9-23/10

Du knokler videre endnu en dag, du kan se meningen med galskaben og har dine mål i livet for øje. Derfor vil der ikke vaere meget du ikke kan overkomme, du har blik for at man ikke får tingene foraeret, og du har blik for, at hvis man vil opnå en succes, så er det knofedt der må til.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Du bruger gerne penge i øjeblikket, du skeler ikke så meget til budgettet, du kigger mere på hvad du gerne vil opnå, og det er ikke så lidt endda. Den gamle saetning om at det koster penge, at tjene penge, den passer glimrende på dig i dag. Du “investerer” i fremtiden nu.

KREBSEN 22/6-22/7

Du vil gerne saette dig mål i forhold til at få et par oplevelser. Du har ikke nogen bestemt destinatio­n du gerne vil til, der er ikke noget endemål, du vil hellere saette dig en masse delmål og dermed respektere­r du tingene som helhed. Du prioritere­r blot at få tid til at opleve nyt.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du har fokus på kreativite­t i dag, og du ved hvad du vil med tingene, samtidig med at du nyder processen. Det er egentlig en svaer balance, både at vaere målrettet, når man også skal huske at vaere til stede hvor man er. Denne svaere balance kan du sikkert mestre i dag.

FISKENE 20/2-20/3

Du får en rigtig god dag i dag, hvor du virkelig kan få gjort noget ved dine drømme. Du vil få en god “good-will” af dem du løber ind i. Det kan vaere at du søger centrum i dag, men det er ikke ren egoisme. Folk kan maerke at du har noget på hjerte, det vil de støtte dig i.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark