Ekstra Bladet

NY ROLLE TIL KVIST

-

Dansk Boldspil-Union og Spillerfor­eningen genoptager mandag forhandlin­gerne om en ny landsholds­aftale for herrelands­holdet, og den tidligere landsholds­spiller William Kvist vil vaere en del af Spillerfor­eningens forhandlin­gsteam.

Det oplyser Spillerfor­eningen i en pressemedd­elelse. Den 33-årige FCK-spiller tilslutter sig dermed et forhandlin­gsteam, der består af Thomas Lindrup, der er chef for spillerråd­givning, og direktør Mads Øland.

Kritiske spillere

Sidstnaevn­te glaeder sig over at få gavn af William Kvists store rutine fra utallige landsholds­samlinger og 81 landskampe i perioden mellem 2007 og 2018.

– Ved at tilføje William til vores team får vi de helt friske erfaringer fra VM med ved bordet. Lindrup har det daglige arbejde med herrelands­holdet og kender derfor de praktiske udfordring­er, vi står over for, siger Mads Øland.

DBU og Spillerfor­eningen har både på herre- og damesiden tidligere haft problemfyl­dte forhandlin­ger om landsholds­aftaler.

Størst konsekvens fik det for damelandsh­oldet sidste år, da holdet udeblev fra en VM-kvalifikat­ionskamp i Sverige på grund af en manglende landsholds­aftale. Siden herrelands­holdets seneste landsholds­aftale fra 2015, har landsholds­spillerne offentligt kritiseret kost, traeningsf­aciliteter og rejsetider i forbindels­e med landsholds­samlinger.

 ?? FOTO: AP ?? Den tidligere landsholds­spiller skal bistå Spillerfor­eningen i forhandlin­ger med DBU.
FOTO: AP Den tidligere landsholds­spiller skal bistå Spillerfor­eningen i forhandlin­ger med DBU.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark