Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

AALBORG: En anmelder brød sig ikke om en monoton larm fra Ved Stranden og ringede til politiet. En patrulje sporede et salsa-hold, der var i gang med at øve sig. Betjentene vurderede, at musikken ikke var saerlig høj, og da salsaøvels­en alligevel sluttede inden for en time, kørte betjentene igen. VODSKOV: Hedebølgen bliver udnyttet af listetyve, der smutter ind gennem åbne vinduer og stjaeler. Hos en 70-årig kvinde stod sovevaerel­sesvinduet åbent, og hun opdagede, at nogen havde vaeret inde og rode i vaerelset. Det er uklart, om noget var blevet stjålet.

GRAESTED: Også i Graested var en listetyv på spil i en villa på Hessemosev­ej, hvor beboeren lå og sov på sofaen med terrassedø­ren på klem. Tyven slap vaek med en mobiltelef­on og en rygsaek.

AARHUS: Maritime betjente er på vandet under VM i Sejlads, og syv personer er blevet sigtet for at have sejlet for staerkt naer Aarhus Havn. Seks af dem i speedbåd, en på vandscoote­r. De sejlede alle planende inden for en zone på 300 meter fra kysten, hvor det er forbudt at sejle så staerkt, at båden planer. SOLRØD STRAND: En 64årig mand fra Aalborg hyggede sig ved et sommerhus på Fyrrevej med en metaldetek­tor, der pludselig gav udslag. Han gravede en håndgranat af ’ananas-typen’ frem af jorden. Politiet tilkaldte Forsvarets bomberydde­re, som flyttede granaten ned til stranden og spraengte den.

HAMMEL: En anmelder ringede og fortalte, at en person skød med en appelsinka­non ud af sit vindue. Patruljen traf en 35årig mand, der naegtede at have noget med appelsinka­nonen at gøre. Han lugtede af hash og viste sig at vaere i besiddelse af knap 30 gram hash og en ulovlig halskniv.

ROSKILDE: Politiet fik to anmeldelse­r fra kvinder om en nøgen mand i området ved Østre Ringvej. Den ene fortalte, at hun havde vaeret i lidt klammeri med manden, som tog sit tøj af og løb fra stedet. Politiet fandt frem til en 21-årig nøgen mand, der blev frihedsber­øvet. Han blev indlagt på sygehuset uden at blive sigtet, fordi hans adfaerd ikke skyldtes trang til at blotte sig.

js

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark