Ekstra Bladet

Hvad vil I egentlig

-

Et stort flertal i Folketinge­t og uden tvivl mange almindelig­e mennesker går ind for forbuddet mod tildaeknin­g af ansigtet, som isaer vil ramme kvindelige muslimer.

Dette forbud vil uden tvivl begynde en frigørelse af de mange kvinder i muslimske samfund, selvom de stort set alle udtaler, at de gør det helt frivilligt – selv mindreårig­e.

Nu begynder min kaere avis så en kampage mod dette lovforslag.

Hvad vil I med det – bortset fra at støtte den politiske korrekthed og islam her i landet?

Steen Flemming Jørgensen København Ytringsfri­heden sidder og rasler lidt på min højre skulder, og jeg er skraekslag­en over at skrive dette laeserbrev, fordi jeg så bliver kaldt racist eller noget andet nazistisk had-noget.

Men jeg forstår simpelthen ikke moddemonst­rationen mod burka- og niqab-loven, fordi den netop synliggør, at kvinden ikke er fri – hvad der så er helt i overensste­mmelse med den ideologi, som islam er (og i den yderest konsekvens sharialove­n, som i mine øjne er ganske forfaerdel­ig).

Er det virkelig frihed at gå klaedt i en heldragt, hvor man ikke vil vaere sin egen identitet bekendt, ikke vise sit ansigt og se en anden dansker i øjnene?

Er det virkelig den skjulte dagsorden at sammenlign­e frihed til at gå klaedt, som man vil, med en demonstrat­ion, der vil det modsatte? Den er så modsatrett­et, som noget kan vaere, i mine øjne.

Er disse demonstran­ter klar over, hvad det er, de kaemper for?

 ??  ?? Steen Flemming Jørgensen forstår ikke Ekstra Bladets invitation til maskebal.
Steen Flemming Jørgensen forstår ikke Ekstra Bladets invitation til maskebal.
 ?? FOTO: ANTHON UNGER ?? Mon de, der demonstrer­er mod det omstridte burkaforbu­d, egentlig ved, hvad de kaemper for, spørger J. Hartmann.
FOTO: ANTHON UNGER Mon de, der demonstrer­er mod det omstridte burkaforbu­d, egentlig ved, hvad de kaemper for, spørger J. Hartmann.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark