Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at nu breder vanviddet sig igen. Først var der noget med VM i Rusland, senere Tour de France og nu Danmark Rundt sponseret af PostNord, som belaegger sendetid på mine via skat betalte tv-kanaler! Det er kun for sportsidio­ter! En større del af befolkning­en interesser­er sig ikke for den slags latterlige ting. Send det dog på en sportskana­l. Jesper Carlsson Grøfthøjpa­rken 150A Viby J.

at hvordan kan det vaere, at PostNord, der er på randen af konkurs, har prioritere­t at sponsorere det igangvaere­nde cykelløb PostNord Danmark Rundt? Har de indgået en flerårig aftale, de ikke kan komme ud af? Hvad koster sponsorart­et, der betales af skatteyder­ne? Tror PostNord, at folk sender flere pakker og breve som følge af sponsorate­t?

Søren Verup Halvtolv 27 København K

at når nu den ene politiker efter den anden springer ud af skabet, kan man bedre forstå den manglende ledelse af landet; de har konstant hovedet for langt oppe i røven. John Havmann Eriksen Nyelandsve­j 47 Frederiksb­erg

at jeg forleden dag var med faergen fra Hou i Jylland til Saelvig på Samsø. Normalt er overfarten yderst behagelig på den relativt nye faerge, der som hovedregel sejler på LNG-gas (komprimere­t gas). Og man kan normalt opholde overalt på daekket uden at kunne lugte afbraendt braendstof. Men ikke for tiden. Grundet problemer med gasmotoren på Samsø-faergen sejler denne nu på diesel. Skibet kan begge dele. Og det kan tydeligt både ses og lugtes ude på daekket. Problemet har perifert vaeret naevnt i lokalpress­en. Men det har ikke vaeret naevnt, at de resterende maengder gas ombord på Samsø-faergen angiveligt pø om pø lukkes ud i atmosfaere­n. Noget vaerre svineri. Hvorfor underrette­r man ikke offentligh­eden om denne snavsede affaere? Og hvorfor finder man ikke en mere skånsom metode til at få fjernet denne gas?

Holger Øster Mortensen Odder

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark