Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4 Du er endnu en dag helt oppe i omdrejning­er, og du skal igen passe på ikke at vaere for hurtig i det du fortager dig. Der kan nemt vaere svipsere i farten, derfor bør du se dig godt for. Du er social hele dagen, i aften vil du sørge for at slappe lidt af og taenke lidt mere på dig selv.

LØVEN 23/7-23/8 Du traenger fortsat til eventyr, og du traenger til fuld fart over feltet, og du er nok noget impulsiv. Det gaelder i dag, akkurat ligesom i går, at du skal passe på ikke at handle for overilet. Fra i aften søger du at få lidt mere struktur på sagerne, og du bliver mere målrettet.

SKYTTEN 23/11-21/12 Din kreativite­t er i højsaedet lige nu, og du kan naesten ikke vaere i din egen krop af begejstrin­g, du kommer på rigtig mange ideer. Når der kommer så mange ideer, er det svaert at skelne. Der er en tynd linje mellem gal og genial. I aften er du mere praktisk anlagt igen.

TYREN 21/4-21/5 Endnu en dag traenger du mest til at vaere alene, men i dag bliver det virkelig vanskeligt. Der er heftig aktivitet omkring dig, tag det som det kommer. I aften overgiver du dig endelig, og skifter fuldkommen humør, nu vil du gerne vaere med på noderne og unoderne.

JOMFRUEN 24/8-23/9 Du er fortsat optaget af en masse der foregår i dit indre. Der er en masse pres at tage stilling til, isaer på det psykologis­ke plan. Det har nok vaeret lidt hektisk at vaere dig på det seneste. I dag er ingen undtagelse, men i aften skifter det, du kan nyde sommerafte­nen fuldt ud.

STENBUKKEN 22/12-20/1 Du har traengt til at vaere hjemme på det seneste og det samme gør sig gaeldende i dag. Det er ikke altid let at få lov til på en hverdag, men så kan du da glaede dig over at det er weekend om lidt. Her vil du traenge til at der skal ske noget sjovt, og du vil have kontakt til barnet i dig selv.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6 Igen i dag traenger du mere til at holde fri, og til at have det sjovt, og til at se dine venner, end du traenger til at arbejde. Du må dog indstille dig på at det bliver svaert, og at det måske først kan blive i aften. Her vil du højst sandsynlig­t vaere for traet til det, tag det ikke tungt.

VAEGTEN 24/9-23/10 Du har vaeret optaget af relationer de seneste par dage, og det fortsaette­r igen i dag. Du har nok isaer vaeret optaget af parforhold og kaerlighed, hvis du altså er i forhold. Du har traengt til, at noget nyt skulle ske. Hvis du er single, kunne du godt taenke dig at aendre det. Prøv i dag.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2 Endnu en dag kan du nå en bunke, og du kører derudaf i et lidt speedet tempo. Det vil sikkert vaekke begejstrin­g på arbejdspla­dsen og hvor du ellers kommer frem, at du er så effektiv lige nu. Pas på med at vaere for hurtig. I aften kan du så velfortjen­t slappe af hjemme, nyd det.

KREBSEN 22/6-22/7 Du taenker stadig over om du er på rette spor her i livet, og du kan overveje at lave et par pludselige aendringer. Pas på med alt for forhastede konklusion­er. I aften kan du måske vaelge at rådføre dig med et par gode venner, eller andre som du stoler på varetager DINE interesser.

SKORPIONEN 24/10-22/11 Du knokler på livet løs lige nu, og det passer dig maegtig godt, du er ikke bange for at bestille noget, tvaertimod. Du er måske nok i virkelighe­den lidt for flittig, og du skal nok passe på ikke at overanstre­nge dig selv. I aften kan du slappe af sammen med din partner.

FISKENE 20/2-20/3 Din økonomi har vaeret i fokus på det seneste, du har nok haft en lille tendens til impulsive køb. Det er ikke sikkert at du maerker det på din økonomi lige nu, men det vil du sikkert komme til. I aften traenger du til at opleve noget, men det skal nok ikke vaere for dyrt for dig.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark