Ekstra Bladet

’Duncan’ er snart fortid i Polen

Superliga-ikonet Morten ’Duncan’ Rasmussen er røget ud i kulden i Pogon Szczecin

- ANDERS JUNGE ERNST aje@eb.dk

Morten ’Duncan’ Rasmussen har ingen fremtid i Pogon Szczecin. Klubbens cheftraene­r, Kosta Runjaic , ser det som helt sikkert, at angriberen forlader klubben.

Det fortaeller Runjaic til klubbens hjemmeside, hvor han opsummerer danskerens forløb, der altså snart ser ud til at vaere forbi.

– Vi var i en vanskelig situation i vinter, og det var svaert at finde en angriber. Vi indgik en aftale med Morten. Vi brugte ham i et par måneder, og han er en fin fyr med en god karakter, siger cheftraene­ren.

Målene manglede

Men succesen er aldrig blevet lig den, Morten ’Duncan’ oplevede i Superligae­n. Målene manglede, og snart gør danskeren formentlig det samme til traeninger­ne i den polske klub.

– I forbindels­e med samtaler med klubben har jeg slået fast, at jeg ikke ser en rolle til ham på holdet. Det er helt sikkert, at han forlader klubben, siger Runjaic .

Den mest scorende spiller i Superligae­ns historie forlod AGF i januar for at skifte til den polske klub, men der er ikke blevet tale om noget udlandseve­ntyr. Den 33-årige angriber, der med 145 mål har rekorden for flest traeffere i den bedste danske raekke, har slet ikke udvist samme skarphed i Polen.

Blot et mål

Her har han blot nettet en enkelt gang for Pogon Szczecin siden sin ankomst, og det kan meget vel vaere, at det ikke bliver til mere end den ene scoring på polsk grund.

Den tidligere AGF-profil er således allerede blevet tilovers hos sin polske arbejdsgiv­er, der ellers havde store forventnin­ger til angriberen, da handlen blev officiel i januar i år.

– Vi behøvede en angriber med hans scoringsst­atistik, og vi håber, at han hjaelpe os til at opnå de bedst mulige sportslige resultater. Vi håber også, at vores unge angribere kan nyde godt af hans erfaring, fortalte sportsdire­ktør Maciej Stolarczyk dengang.

Morten ’Duncan’ indgik dengang en aftale, der gjaldt til sommeren 2019, hvorfor han altså endnu har et år tilbage af sin kontrakt.

I forbindels­e med samtaler med klubben har jeg slået fast, at jeg ikke ser en rolle til ham på holdet

 ?? FOTO: POGON SZCZECIN ?? Fiasko Blot et mål står ’Duncan’ noteret for i Polen. For lidt, når man bliver hentet til en klub for at score mål.
FOTO: POGON SZCZECIN Fiasko Blot et mål står ’Duncan’ noteret for i Polen. For lidt, når man bliver hentet til en klub for at score mål.
 ?? FOTO: ANITA GRAVERSEN ?? Morten ’Duncan’ Rasmussen jubler efter et af sine 145 Superliga-mål. I Polen har der ikke vaeret grund til den store jubel.
FOTO: ANITA GRAVERSEN Morten ’Duncan’ Rasmussen jubler efter et af sine 145 Superliga-mål. I Polen har der ikke vaeret grund til den store jubel.
 ?? FOTO: POGON SZCZECIN ?? ’Duncan’ blev mødt med store forventnin­ger, da han blev hentet til Szczecin.
FOTO: POGON SZCZECIN ’Duncan’ blev mødt med store forventnin­ger, da han blev hentet til Szczecin.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark