Ekstra Bladet

Langt fra larmen

- Sahl@eb.dk

– Det er en hamrende svaer balancegan­g. På den ene side vil man gerne have, der sker noget i byen, og der er 40.000 mennesker, som besøger grandprixe­t. På den anden side har du de et par tusind beboere, som bliver berørt. Det er pissesvaer­t som politiker.

– Sådan vil det også vaere med Formel 1. Derfor er der også nogle, som er mere begejstred­e for tanken om Formel 1, end jeg er.

Flertallet bestemmer

– Men du er heller ikke imod?

– Når man er medlem af et politisk parti, så drøfter man sådan noget i en gruppe, så er der et flertal for et eller andet. Så er det det, man gør. Jeg kan godt sige, at jeg ikke er den, som er allermest begejstret. Det aendrer ikke ved, at jeg bakker op om det, som et flertal i min gruppe beslutter.

– Men altså det bliver meget vaerre med Formel 1, så københavne­rne kan lige så godt vaenne sig til larmen og generne?

– Jeg tror ikke, BrønshøjBe­llahøj bliver ramt af Formel 1.

– Men så andre københavne­re?

– Det er det. Alle bliver ramt af arrangemen­ter. Om det så er den ene eller den anden type. Der er nogle af dem, som brokker sig over Distortion (technogade­fest hvert år i juni, red.), de vil meget hellere have et motorløb. De pisser i hvert fald ikke over det hele.

Forstår frustratio­nen

I forhold til det igangvaere­nde motorløb forstår Niels E. Bjerrum forstår godt beboernes frustratio­n, og han opfordrer arrangører­ne til at sikre et godt naboskab.

Men motorløbet kommer efter alt at dømme også til at finde sted de kommende tre år, fordi arrangører­ne har fået en såkaldt principgod­kendelse i hånden, så motorløbet kan fortsaette.

Laes lederen på bagsiden

 ?? FOTO: JAN SOMMER ?? En racer brager forbi lejlighede­rne på Bellahøj lørdag eftermidda­g.
FOTO: JAN SOMMER En racer brager forbi lejlighede­rne på Bellahøj lørdag eftermidda­g.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark