Ekstra Bladet

Ståle: Banen var brandfarli­g

-

Man kan jo ikke påstå, Ståle Solbakken ligefrem haelder vand ud af ørerne – og hvis nordmanden havde den evne, ville han have rystet hovedet ud over dele af stadion i Odense.

– Jeg må bare sige, at af hensyn til seriøsitet­en i dansk fodbold er det altså vigtigt, man har vandingsan­laeg, som virker. Det gavner begge hold. I dag var der knastørt på den ene banehalvde­l, og jeg ved ikke, om der er indført vandingsfo­rbud i Odense på grund af tørken, men der var bare to sprinklere i den anden ende, siger FCK-traeneren.

– Det er ikke en så flot og stor klub vaerdig, og det mener jeg helt seriøst. Det gavner hverken OB, FCK eller publikum, siger og fortsaette­r:

– Den halvdel, vi angriber på i første halvleg, kunne vaere brudt i brand!

– Hvis nogen havde kastet en cigaret ind, var hele Odense braendt ned. Jeg siger altså ikke det her for sjov, for det er vigtigt – og Odense taber jo på det, for de har jo hurtige spillere. De kunne nordmanden have spillet endnu og bedre.

Hverken Kenneth Emil Pedersen eller cheftraene­r Jakob Michelsen kan genkende beskrivels­en.

– Haha. Jamen, jeg ved ikke engang, hvad jeg skal sige. Banen var fantastisk som altid her i Odense, siger en lattermild – trods alt – Jakob Michelsen. hurtige

 ?? FOTO: CLAUS FISKER/RITZAU SCANPIX ?? Helt utroligt! Sten Grytebust hev noget af en redning op af hatten på Rasmus Falks hovedstød.
FOTO: CLAUS FISKER/RITZAU SCANPIX Helt utroligt! Sten Grytebust hev noget af en redning op af hatten på Rasmus Falks hovedstød.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark