Ekstra Bladet

Tom K. kan endnu

-

De nidobbelte Le Mans-vinder Tom Kristensen har ikke glemt, hvordan man kører bil.

Selvom han for nogle år siden lod sig pensionere, er han fortsat en aegte vinder.

Det afleverede han et nyt bevis på, da han gav de mange tilskuere til Copenhagen Historic Grand Prix en uforglemme­lig oplevelse i hovedløbet, Royal Pro Am-løbet.

Han måtte starte som nr. otte i Lotus Cortina, efter at ’amatøren’ Oscar Davidsen Siesby var røget fra pole position og ned bag i feltet som nr. otte i amatørdele­n af det todelte løb.

Trods handicappe­t gik Tom Kristensen frisk til sagen og overhalede de syv andre for til slut at se det ternede flag.

Bremsefejl

En af dem, som skulle passeres, var den tidligere Formel 1-verdensmes­ter Damon Hill, Storbritan­nien, som ødelagde sin mulighed for at hjaelpe medkøreren, prins Joachim, på podiet ved at lave en bremsefejl.

Den sidste overhaling af Lars Kern i Porsche kom på sidste omgang til publikums store jubel.

– Det bedste race nogensinde, lød det samstemmen­de fra de mange fremmødte til den store, omdiskuter­ede racerfest på Bellahøj, som i år også bød på Formel 1 fra dengang, farfar var ung.

Der var Formel 1 fra årgang 1961 og 1966 til start, og det vil nok blive det naermeste, som København kommer på Formel 1 ...

 ??  ?? Tom Kristensen fik sig en snak med prins Joachim, inden det for alvor gik løs på Bellahøj.
Tom Kristensen fik sig en snak med prins Joachim, inden det for alvor gik løs på Bellahøj.
 ??  ?? Michael Christense­n, årets vinder i Le Mans GTE Proklassen, var med til at køre et rekordbelø­b ind til Rigshospit­alets BørneUngeP­rogram.
Michael Christense­n, årets vinder i Le Mans GTE Proklassen, var med til at køre et rekordbelø­b ind til Rigshospit­alets BørneUngeP­rogram.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark