Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

Det er mandag og du er klar til en dag med mange gøremål. Du er på farten, og du skal sikkert nå en bunke fra A til Z. Samtidig er du nysgerrig lige nu, og du finder måske på at gå helt nye veje i dit liv. Det kan du også lige så godt, du har gå-på-modet netop nu, nyd det fuldt ud.

LØVEN 23/7-23/8

Efter et par dage med fuld tryk på kedlerne, og med fuld fokus på ambitioner, karriere og målsaetnin­g, så skifter du markant fokus i dag. Du vil hellere fokusere på fritiden, den sjove side af livet. Du traenger også til at vaere sammen med gode venner i dag. Hold fri i dag.

SKYTTEN 23/11-21/12

Du har nok knoklet som en besat i weekenden og fritid har du ikke haft alt for meget af. I dag vil du derfor søge at holde fri fra jobbet, så tidligt du overhovede­t kan. Du traenger til at pleje dine relationer lige nu, isaer hvis du er i parforhold. Det er vigtigt at prioritere.

TYREN 21/4-21/5

Efter et par dage med fuld fart frem, så tager du det mere roligt i dag. For det første traenger du til at få ladet batteriern­e op, for det andet har du nok brugt flere penge end du måske burde. I dag kan du med fordel tage økonomien i øjesyn, lav dig et fornuftigt budget.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du har haft fokus på at laere en masse nyt på det seneste, men i dag vil du gerne omsaette denne viden i praksis. Du vil gerne laegge planer for fremtiden, men de vil ikke blive mere fastlagte end at du også levner plads til spontane indskyldel­ser undervejs. Nyd ”rejsen”.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Efter en dejlig opladende weekend, hvor du har kunnet dyrke noget på hobbybasis, er du mere end klar til at tage fat på ugen der er foran dig. Du vil isaer nyde samarbejde og teamwork den kommende uge, og du vil nok forlange af dine kolleger at alle løfter i flok.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Efter et par dage hvor du har traengt til fred og ro, og hvor du helt i mod din natur ikke har traengt til at se mennesker, vender bøtten fuldkommen i dag. Du er virkelig oplagt til snak og ping-pong og du modtages godt naermest uanset hvor du kommer frem. Dit humør smitter.

VAEGTEN 24/9-23/10

Efter at du et par dage ikke har haft lyst til at tage nye indtryk ind, skifter du fuldkommen gear i dag, og du er mere end nysgerrig på ny viden. Du har nok vaeret mere optaget af alt dét der er sket, fremfor alt det nye der kan komme til at ske. Det bliver en inspireren­de dag.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Efter en hel weekend hjemme, måske endda i familiens trygge skød, så traenger du til at komme mere ud på de vilde vover i dag. Du er i kontakt med dit indre legebarn, og du vil traenge til at der skal ske noget nyt og spaendende, og gerne noget som er ud over det saedvanlig­e.

KREBSEN 22/6-22/7

Efter et par hektiske dage, måske i vennernes lag, så traenger du i dag mere til at vaere fuldkommen fri for alle mennesker omkring dig, det er tid til at lade batteriern­e op alene. Som Krebs ynder du af og til eremit-tilvaerels­en og i dag må man virkelig sige at du traenger.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du har haft meget fokus på parforhold og relationer de seneste par dage. Måske har du glemt dig selv lidt midt i det hele, men i dag tager du revanche og du taenker nok mest på dig selv, og det er tiltraengt. Det handler om en sund og positiv egoisme, og det skal du nyde.

FISKENE 20/2-20/3

Du traenger til at vaere hjemme i dag, og derfor kan du med fordel bede din chef om en hjemmearbe­jdsdag. Weekenden brugte du sikkert på en masse praktiske opgaver, og en masse småting. Derfor kan du føle weekenden var alt for kort. Bliv hjemme i dag, hvis det er muligt.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark