Ekstra Bladet

Offer sprang ud fra tredje sal

-

Under et røveri på Hotel Østerport i København blev offeret så skraemt, at han sprang ud fra vinduet på tredje sal.

Røveriet fandt sted om aftenen 18. juli, og godt en uge senere blev en 36-årig kvinde varetaegts­faengslet i sagen.

Endnu en mistaenkt

Nu har politiet fundet frem til endnu en mistaenkt i sagen. I går blev en 27-årig mand i Dommervagt­en i København faengslet i 16 dage for at have deltaget i røveriet.

Efter overfaldet oplyste politiet, at offeret befandt sig på sit hotelvaere­lse med en kvinde, som han havde en aftale med, da to maend kom ind på vaerelset og overfaldt ham.

– Efter at han har fået nogle taesk, vaelger han at springe ud ad vinduet, sagde efterforsk­ningsleder Kenneth Jensen fra Københavns Politi efter røveriet.

Begge grundlovsf­orhør blev holdt for lukkede døre, så det er uvist, hvad politiet bygger sin mistanke mod dem på.

Naegter sig skyldige

Både manden og kvinden naegter sig skyldige. Mens kvinden i sit grundlovsf­orhør gerne ville svare på spørgsmål, naegtede manden at udtale sig, da han blev fremstille­t i går. Ifølge sigtelsen overfaldt de to sammen med yderligere en mand, som endnu ikke er anholdt, deres offer med flere spark i hovedet og vaeltede ham omkuld. Her fik han yderligere slag mod hoved og bryst, og da han frygtede for sit liv, valgte han at springe ud ad vinduet.

Han faldt syv meter ned og braekkede både ryggen og et ben.

Ifølge sigtelsen var udbyttet ved det brutale røveri en pengetaske med 3000 kroner.

Ritzau

 ?? FOTO: MOGENS FLINDT ?? Det var fra dette hotel i København, at en mand ifølge politiet sprang ud ad vinduet under et overfald. En anden mand samt en kvinde er nu sigtet i sagen.
FOTO: MOGENS FLINDT Det var fra dette hotel i København, at en mand ifølge politiet sprang ud ad vinduet under et overfald. En anden mand samt en kvinde er nu sigtet i sagen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark