Ekstra Bladet

DE ER PÅ SPRING

-

George Russel har kurs mod F2-mesterskab­et, hvilket Mercedes sandsynlig­vis belønner med en plads i Formel 1. Spørgsmåle­t er, om det bliver hos Williams eller Force India. En af muligheder­ne for rekonstruk­tionen af Force India er en forvandlin­g til B-team for Mercedes. Russel mener selv, at Sauber eller Haas også kunne vaere en mulighed. Det er de naeppe.

Lando Norris kan blive en brik i et politisk spil mellem McLaren og Red Bull. Østrigerne ønskede den talentfuld­e brite med den rige far i sit talentprog­ram i stedet for Brendon Hartley. McLaren har en kontrakt med Lando Norris og sagde nej. McLarens topchef Zak Brown dobbeltarb­ejder som Norris’ manager, men har ikke nødvendigv­is plads til den britiske teenager naeste år. I mellemtide­n har McLaren ansat James Key fra Red Bulls Bhold Toro Rosso som teknisk chef for at genrejse det traengte team. Karantaene­perioden for jobskiftet er lang – ’gardening leave’, som englaender­ne kalder den – og den kan blive kortere, hvis McLaren slipper Norris til Red Bulls talentprog­ram og Toro Rosso.

Kubica tilbage?

Artem Markelov er i gang med sin femte (!) saeson i F2, men den 23-årige russer står med gode kort på hånden til at få chancen i 2019. Han har den russiske SMP-bank i ryggen, som betaler for Sergej Sirotkin hos Williams, og han har ikke ligefrem imponeret i sin debut-saeson.

Dan Ticktum er naeste mand i raekken hos Red Bull, som overvejer ham til Toro Rosso. Han har bare ikke point nok til den påkraevede F1-superlicen­s.

Antonio Giovinazzi står i skyggen af Charles Leclerc i Ferraris talentprog­ram. Alfa Romeo Sauber er hans eneste chance, men den er spinkel.

Robert Kubica og polakkens mange fans drømmer om et saede til 2019-saesonen. Det sker naeppe.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark