Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

Du knoklede i går søndag, og derfor er du måske lidt mat i sokkerne i dag hvor det er mandag. Det kan desvaerre ikke rigtigt nytte noget, der er nok et par arbejdsopg­aver der skal gengranske­s. Ingen kommer igennem livet uden at begå fejl, i dag kan du rette op på disse.

TYREN 21/4-21/5

Din inspiratio­n kendte ingen graenser i går, og du gik nok til stålet. Det kan vaere at du gik for hurtigt frem, og i dag kan du så kigge tingene efter i sømmene. Du har ikke ligefrem forhastet dig, så det er sikkert fejl i småtingsaf­delingen, men du kan perfektion­ere tingene nu.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Endnu en dag traenger du til at vaere hjemme, du kan med fordel bede din chef om lov hvis det er muligt. Du har sikkert en del haengepart­ier du skal have kigget på derhjemme, og du har lyst til at vaere praktisk lige nu. Det kan vaere at havearbejd­e lige ville vaere sagen i dag.

KREBSEN 22/6-22/7

Du traenger til at vaere på farten for tiden, og du traenger til at tingene skal gå staerkt. I dag kan du dog godt få testet tålmodighe­den en anelse, der vil vaere ting der ikke helt går efter dit hoved. Der kan vaere forsinkels­er, isaer i trafikken. Tag det hele med så stor ro du kan.

LØVEN 23/7-23/8

Din økonomi er i fokus endnu en dag, og du kan isaer kigge på om der var ting der viste sig at vaere fejlkøb. Det er ikke sikkert du kan rette op på disse eventuelle fejlkøb, men det kan alligevel vaere en god idé at gøre sig erkendelse­n, så er du i det mindste den erfaring rigere.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du er helt oppe på dupperne for tiden, og du møder verden med en stor selvtillid og en stor charme. Det kan dog godt vaere at der er folk omkring dig, der ikke helt kan følge med i dit tempo. Det kan du måske heller ikke helt selv, og du skal måske vaere lidt forsigtig undervejs.

VAEGTEN 24/9-23/10

Du traenger til at tage dig af dig selv, og du sørger endnu en dag for ikke at have for mange aftaler i kalenderen. Det kan vise sig at vaere rigtig klogt for dig, for pludselig er der måske et par arbejdsopg­aver, du mangler at tage hånd om, som du ellers troede du var helt faerdig med.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du traenger fortsat til at der ikke skal vaere for mange opgaver at se til, din fritid og dine venner er i fokus for dig netop nu. Du har måske forsømt det noget tid, og du gjorde lidt ved sagerne i går, men i dag kan du virkelig tage revanche og dermed få dig en meget social dag.

SKYTTEN 23/11-21/12

Din fremtid og dine planer for din karriere er endnu engang i fokus. Du planlaegge­r ned i mindste detalje lige nu, og du ved hvad du vil. Men selvom du er så grundig, som du er lige nu, vil der alligevel måske vaere ting du opdager du ikke har styr på. Et par få haengepart­ier.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Du vil rigtig gerne laere noget nyt for tiden, men du opdager måske at der er ting du er gået for let henover, i din tørst efter ny viden. I dag kan du rette op på eventuelle huller i ”pensummet”, du har knoklement­aliteten til at gøre noget ved sagerne netop nu. Tag endelig fat i dag.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Endnu en dag vil du have brug for at tage dig af dine egne udfordring­er. I dag kan der godt vaere lidt flere af dem, end du bryder dig om. Det kan vaere ting du troede du egentlig havde klaret, du pludselig skal tage stilling til på ny. Men bare rolig, du har kraefterne til det i dag.

FISKENE 20/2-20/3

Du traenger til at vaere sammen med din partner i dag, hvis du altså i er parforhold. Er dette ikke tilfaeldet, kan du pleje andre vigtige relationer i dit liv. Der er intet der kommer af sig selv, og i dag tager du dog heller ikke noget for givet. Du ved at relationer­ne visner ellers.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark