Ekstra Bladet

Brøndby- fans anmelder overfald

Politiet efterforsk­er mulig vold i S- tog efter søndagens kamp

-

To tilhængere af fodboldklu­bben Brøndby IF blev efter søndagens lokalderby mod FC København angiveligt angrebet af en større gruppe personer i et S- tog på Nordhavn Station.

I et opslag på Facebook efterlyser den ene af de foruretted­e mænd vidner til hændelsen, der skal have fundet sted cirka klokken 19.30.

’ Vi var langtfra de eneste i toget, så nu vil vi gerne bede om hjælp fra blandt andre de øvrige passagerer i toget. Hvis du har set noget, så tøv endelig ikke med at kontakte Københavns Politi’, skriver han.

Gennemgår optagelser

Københavns Politi bekræfter, at man har modtaget en anmeldelse om vold, men ifølge vagtchef Henrik Brix er der ikke foretaget anholdelse­r i forbindels­en med sagen.

– Vi kigger på det, siger vagtchefen og oplyser, at politiet blandt andet vil gen- nemgå optagelser fra overvågnin­gskameraer i toget.

Ifølge Facebook- opslaget steg ' en gruppe på 25- 30 hvidklædte personer' på toget, da det på vej fra Svanemølle­n mod Københavns Hovedbaneg­ård stoppede på Nordhavn Station.

’ Da den føromtalte gruppe fik øje på min ven og mig, valgte de at tage maskeringe­r på og overfalde os. Ikke nok med, at vi fik en ordentlig tur i toget, de stjal også alt vores Brøndby- tøj’, skriver manden.

Et vedlagt foto viser en mand med blod i ansigtet.

Maskerede tilhængere

Vagtchef Henrik Brix kan ik- ke bekræfte oplysninge­rne om antallet af overfaldsp­ersoner eller påstanden om, at de maskerede sig.

– Men det der med, at visse fodboldtil­hængere maskerer sig, har vi før set, siger han.

Kampen mellem de to ærkerivale­r sluttede med en sejr på 3- 1 til hjemmehold­et FC København foran cirka 28.000 tilskuere. Trods de mange tilstedevæ­rende fans og den mangeårige rivaliseri­ng mellem de to holds tilhængere havde politiet en forholdsvi­s rolig dag ifølge vagtchefen.

– Tre personer blev anholdt efter kampen, oplyser Henrik Brix. Ritzau

 ?? FOTO: EKSTRA BLADET ?? Tilhængere af Brøndby IF har efter søndagens lokalderby mod FC København anmeldt et overfald. Billedet er fra kampen og er ikke relateret til anmeldelse­n.
FOTO: EKSTRA BLADET Tilhængere af Brøndby IF har efter søndagens lokalderby mod FC København anmeldt et overfald. Billedet er fra kampen og er ikke relateret til anmeldelse­n.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark