Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR TEN

-

KØGE: Fredag måtte politiet vække en mand, der lå og sov ved nødsporet på tilkørsels­rampen fra tilkørsel Køge/ Ølby i sydgående retning. Der var tale om en 42- årig mand fra Nakskov, som var påvirket af spiritus. På vej væk gik han ud på motorvejen, så biler måtte køre udenom. Politiet frihedsber­øvede ham, så han kunne sove videre og blive afruset i detentione­n. Manden er sigtet for overtrædel­se af ordensbeke­ndtgørelse­n. CHARLOTTEN­LUND: En bil parkeret på Engbakkeve­j blev natten til i går udsat for hærværk. Bilens højre for- og bagrude blev knust, og et panel i loftet på personbile­n revet ned. Desuden var alle lygter og sidespejle dækket med sølvpapir. Et vidne så to personer, den ene med en rygsæk, i nærheden af bilen på gerningsti­dspunktet. KERTEMINDE: En 80- årig bilist skulle til at dreje ind på en p- plads, da en person kørte op bagved og gik hen og åbnede den 80- åriges bildør. Personen mente, at den ledige bås var hans. Den 80- årige sagde, at det mente han nu ikke. Personen tog hårdt fat og trak ham ud af bilen. Offeret blev slået i ansigtet og begyndte at bløde fra næse og mund. To vidner kom til, hvorpå gerningsma­nden kørte væk. Politiet har identifice­ret en mistænkt, som kan forvente besøg. RANDERS: En 25- årig mand blev i går fremstille­t i grundlovsf­orhør i Retten i Randers. Han sigtes for voldtægt under særligt skærpende omstændigh­eder, frihedsber­øvelse og vold af særlig farlig karakter mod en 18- årig kvinde 9. august i Allingåbro. I samme sag er to mænd og en kvinde tidligere blevet varetægtsf­ængslet.

NYKER: Lørdag ved midnatstid opførte en 16årig dreng sig så aggressivt ved Store Legedag i Nyker, at en patrulje måtte tage ham med til detentione­n, hvor han kunne køle af.

BRØNDBY STRAND: En 26årig kvinde blev fredag overfaldet af to mænd på knallert. De slog og sparkede hende og tog hendes taske. Mændene beskrives som af mellemøstl­igt udseende, ca. 15 år og med kort, sort hår. Den ene var maskeret på nederste del af ansigtet og iført en sort, langærmet trøje og sorte bukser. cno

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark