Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at jeg er helt enig med sportschef­en på EB, Allan Olsen, i hans voldsomme kritik af Pernille Blumes solopræsta­tion ved svømmestæv­net. Når man er med i et team, der på forhånd via træner og ledere og de andre svømmere har aftalt en taktik, så kan hun ikke bare ændre reglerne, selvom hun måske kunne have fået en verdensrek­ord på 50 af de 100 meter.

Veber Finnedal København

at det vil være en rigtig god idé at indføre en lov om, at alle, som har valgt at blive organdonor­er, vil være prioritere­t til først at få organer, hvis de selv senere får brug for det, og der er flere på venteliste.

Det vil med stor sandsynlig­hed betyde flere frivillige donorer.

Johannes Abildtrup Ekkodalen 21 Ebeltoft

at Københavns overborgme­ster, Frank Jensens ( S), idé med en metro imellem København og Malmø er virkelig dårlig. Byen vrimler med farlige kriminelle og radikale islamister. En metro direkte ind i hjertet af Malmø vil være som at åbne en port til helvede.

Nicolai Sennels København

at hvis du som mand bliver inviteret ind i ’ Deadline’- studiet på DR2, tager du de grimmeste shorts og de grimmeste sandaler og strømper på, du har, for det er jo kun flere hundrede stuer, du besøger! Er du derimod kvinde, kan man glæde sig over søde sommerkjol­er/ bluser og smarte sandaler.

Ved de sjusket klædte mænd ikke, at der findes lette sommerbuks­er med lange ben til mænd og nydelige, lette sommersko. Beklager, de herrer, men jeres sjuskede fremtoning forstyrrer de fornuftige meninger, I vil berige os med, og respekten for jeres vise ord forsvinder.

B. Torn Strandvæng­et 16 Dragør

at den eneste nationale mobilstrat­egi, vi behøver, er: ’ Læreren bestemmer.’ Daniel Panduro Folkeskole­lærer Frederiksb­erg

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark