Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Efter et par dage med knoklearbe­jde, breder der sig en behagelig fred i dit sind. Du nyder livet i tilbagelæn­et tilstand, først på dagen. Omkring middagstid er der igen lidt knoklearbe­jde at se til. I aften kan du dog igen finde ro og fred, gerne i selskab med din partner.

LØVEN 23/ 7-23/8

Du har kigget lidt på økonomien og du har sikkert fået styr på budgettet. Det må man i hvert fald håbe, for i dag vil du ikke tænke meget på penge, du vil trænge til at forkæle dig selv lidt, med noget du længe har været nysgerrig efter at prøve. Måske healing eller massage.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du har haft fokus på dine ambitioner og din fremtid, og du har nok ikke manglet tro på tingene. I dag er du til gengæld lidt mere flad, men du nyder at slappe af i dag. Gerne sammen med gode venner. Midt på dagen er der lidt pligter at se til, men i aften kan du slappe helt af.

TYREN 21/4-21/ 5

Efter et par dage fuld af inspiratio­n og kreativite­t, er der mere hverdagspr­æget aktivitet på tapetet i dag. Du holder af hverdagen lige nu, og du nyder at gå og ordne stort og småt, så alt er i skønneste orden. Måske er der lidt der driller ved frokosttid, men i aften nyder du livet.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Efter et par dage med fuld fart over feltet, trænger du til at tage den noget mere med ro. Du har måske også brugt en masse penge, og du bør måske give budgettet et gennemsyn, sådan at det kommer i balance igen. Det driller måske til at begynde med, men du får overblik.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Du har fokus på din fremtid, og du hviler godt i dig selv og tror på muligheder­ne. Det kan være du opdager et par huller i planen, men tag det ikke så tungt. Det vigtigste er at du har planer, og drømme ikke mindst. Du vælger hvad du vil gøre mere af og hvad du vil gøre mindre af.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Efter et par dage hvor du helst har villet være hjemme, trænger du nu til at opleve lidt mere igen. Livet skal ikke være så kedeligt, du har hang til det sjove og til det kreative i dag. Der er dog nok en del at bestille, især midt på dagen. I aften kan du til gengæld give fuld los.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Efter et par dage hvor du har slappet godt af, trænger du til at komme ud blandt andre mennesker i dag. Du er social, og du trænger til en dag med fuldt program på. Ved middagstid skal et par kedelig pligter sikkert klares, men i aften bliver rigtig god og social for dig.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

I dag bor der lidt af en eventyrer i dig, du vil trænge til at få én på opleveren. Det må gerne være i selskab med folk du holder af, sådan at I kan dele oplevelsen og tale om den bagefter. Midt på dagen skal du dog først bestille dagens gode gerning, men så kan du gøre hvad du vil.

KREBSEN 22/6-22/ 7

I dag vil du allerhelst nyde livet fuldkommen afslappet i hjemlige omgivelser. Du kan bede din chef om at få lov til at gå tidligt, hvis det er muligt. Det vil nok først være i eftermidag, omkring middag er der udfordring­er der skal løses. Glæd dig til i aften, der er der ro.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du har ikke ligget på den lade side, du har haft lidt af et program at se til på det seneste. Du trænger til at lade batteriern­e op, helst alene. Her kan du så gøre noget der gør dig glad, og du kan forkæle dig selv. I eftermidda­g grubler du lidt, i aften er du mere afslappet igen.

FISKENE 20/2-20/ 3

Efter et par dage med fokus på dine relationer, især fokus på kærlighed og parforhold, trænger du i dag til at reflektere lidt alene over disse relationer. Hvem skal du se noget mere til? Hvem ser du måske en anelse for meget til? Den slags tanker gør du dig netop i dag.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark