Ekstra Bladet

Bænket Sønderjysk­e- stjerne bider sig i læben

-

Simon Poulsen er åbenbart ikke helt glemt i Sønderjysk­e.

For den tidligere landsholds­spiller fik lukket ned for de defensive svagheder i Sønderjysk­es venstre side, da han blev indskiftet i pausen af kampen mod Esbjerg.

Højrebacke­n Daniel Any- embe var stort dominerend­e i kampens første 45 minutter, hvor han kørte rundt med sin direkte modstander Nicholas Marfelt i en grad som sjældent opleves i Superligae­n.

Det var nådigt sluppet for Sønderjysk­e- backen, at der ikke var gået mål ind, da han rundtosset blev udskiftet i pausen. Den tidligere landsholds­spiller Simon Poulsen kom ind, og fik lukket lidt ned på den front, men det kostede til gengæld for de Sønderjysk­e angreb.

Gæsterne forsvandt i realiteten ud af kampen rent offensivt efter pausen, hvor hverken Christian Jakobsen, Johan Absalonsen, Mart Lieder eller Mads Hvilsom kom frem til noget overhovede­t.

Og selv om cheftræner Claus Nørgaard antydede, at han efter to nederlag i streg overvejede ændringer, så ville Simon Poulsen ikke tale sine muligheder.

Det giver jo ikke mening efter et nederlag, at jeg står og fokuserer på min egen situation. Jeg kommer ind ved 0- 0 og vi taber kampen. Det er alt der betyder noget, sagde Simon Poulsen afmålt efter slutfløjte­t.