Ekstra Bladet

MANSPREADI­NG PÅ BORGEN

Feminister føler sig forulempet af maend, der sidder med spredte ben – den såkaldte manspreadi­ng. Slyngelstu­en tjekkede naturligvi­s straks dansk politiks nervecente­r. Er der for meget manspreadi­ng på Borgen?

- Ha ha – det ville da vaere waeldigt med lidt spredte ben! Men med de bette splejser, der fistrer rundt herinde, kommer vi kvinder nu ikke til skade ved synet. Der skal mere til.

Kim Christians­en DF’s trafikordf­ører

Manspreadi­ng – er det en ny slags dressing i Snapstinge­t? Så skal jeg fandeme ned og have frokost, du! I stedet for al det hø og quinoasala­t, de disker op med til os store, staerke mandfolk, uden hverken remo eller chiliketch­up.

Uffe Elbaek Alternativ­et

Nej, der er snarere for lidt, både i salen og på gangene. Jeg bliver sådan helt crazy glad i låget bare ved tanken om, at det spreder sig herinde ... Måske skulle vi få lavet nogle selfier af de bedste manspreade­re, og saette det op som en kollage i vandrehall­en? Jeg melder mig straks!

Sofie Carsten Nielsen Radikal

Maendene spreder sig generelt over alt for meget. Hvis de ligesom os kvinder kunne samle sig om det vaesentlig­e, ville vi få et meget mere kvalificer­et og mindre sexistisk, politisk miljø. Og det siger jeg ikke, fordi jeg er snerpet.

Karina Due DF’s dyrevelfae­rdsordføre­r

Da jeg var indianerdr­eng i mit forrige liv, spredte jeg tit benene. Det var nødvendigt, når vi red ude på praerien. De kedelige maend herinde får mig tit til at ønske, at jeg igen var en lille indianerdr­eng, der kunne tale med min hest. De samtaler gav mere mening.

Thyra Frank AEldremini­ster

 ??  ??
 ?? FOTO: JENS DRESLING ??
FOTO: JENS DRESLING
 ?? FOTO: LARS KRABBE ??
FOTO: LARS KRABBE
 ?? FOTO: JENS DRESLING ??
FOTO: JENS DRESLING
 ?? FOTO: JENS DRESLING ??
FOTO: JENS DRESLING
 ?? FOTO: JENS DRESLING ??
FOTO: JENS DRESLING

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark