Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

KONGENS LYNGBY: To meget unge piger på blot ni og ti år blev mandag eftermidda­g taget for tyveri fra flere forretning­er Lyngby Storcenter. Her havde pigerne forsynet sig med legetøj, kuglepenne og en aeske chokolade.

ÅBYHØJ: En 85-årig mand blev mandag udsat for tyveri, da en fremmed mand sneg sig ind i hans hjem på Anker Jensens Vej i Åbyhøj. Den aeldre beboer var i gang med at lufte ud og havde derfor døren åben. Pludselig stod den fremmede mand i hans lejlighed og spurgte, om han kendte en ’Christian Christense­n’. Inden den 85-årige nåede at svare, snuppede den ubudne gaest en pung med kontanter og kreditkort, der lå på bordet, og stak af fra stedet. i

GLUMSØ: To maend var med toget fra København mod Nykøbing. De skulle begge af på Glumsø Station, men under udstigning­en opstod der noget skubberi mellem de to maend, fordi de tilsynelad­ende ikke kunne blive enige om, hvem der skulle først af toget. Skubberiet udviklede sig til råberi og tumult, så politiet blev tilkaldt. De blev begge sigtet efter ordensbeke­ndtgørelse­n. De to maend er hhv. 22 og 54 år og fra lokalområd­et.

SLAGELSE: Mandag aften var en politipatr­ulje omkring en restaurant på Sdr. Stationsve­j, hvor en 42-årig mand af uvisse årsager havde medbragt fire kokkeknive og en stegegaffe­l. Der var ellers rigeligt med bestik restaurati­onen, så der var ingen grund til at medbringe eget udstyr. øvrigt er det ulovligt at rende rundt med knive, så derfor blev den 42årige, der er fra byen, sigtet efter knivloven og bortvist fra stedet. i I

RANDERS: I forbindels­e med et højresving påkørte en 49-årig kvindelig bilist en 12-årig dreng på cykel på Dronningbo­rg Boulevard. Ved kollisione­n skete der umiddelbar­t ikke skader på hverken den 12-årige eller den 49-årige kvinde. Bilen fik mindre skader. Kvinden blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

AARHUS: En 61-årig mand var natten til tirsdag så truende over for en medarbejde­r i 7-Eleven på Nørreport, at han blev anholdt af en tilkaldt politipatr­ulje og sigtet for trusler mod ekspedient­en.

aj

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark