Ekstra Bladet

Ulf ude resten af saesonen

Cirkusrevy­en må undvaere Ulf Pilgaard – afløserne er på plads

- RUNE MELCHIOR SJØRVAD rms@eb.dk

Det mangeårige traekplast­er i Cirkusrevy­en på Dyrehavsba­kken nord for København, Ulf Pilgaard, måtte for ganske kort tid siden tage et par sygedage fra det store telt, da han gennem laengere tid havde følt sig utilpas.

Den lange skuespille­r, der har vaeret med i Cirkusrevy­en siden de glade dage, hvor Dirch Passer var den ubestridte stjerne, kom tilbage til revyen under Lisbet Dahls ledelse, men i går kunne Cirkusrevy­en så annoncere, at Ulf Pilgaard nu er meldt ude resten af saesonen.

– Efter nogle uger tilbage på scenen blev Ulf Pilgaard desvaerre utilpas efter to forestilli­nger i lørdags. Han er frisk igen, men skal igennem nogle ekstra laegeunder­søgelser, skriver Cirkusrevy­en i en pressemedd­elelse.

– Det er helt vildt aergerligt, at vi må undvaere Ulf. Men i den kommende tid skal han gennem nogle laegetjek og tests, og det vil vi gerne give ham fred og ro til, fortaeller instruktør Lisbet Dahl.

Kofoed og Olsen afløser

Henrik Koefoed, der også trådte til under Ulf Pilgaards sygeperiod­e i juli, vil kunne opleves på Dyrehavsba­kken til og med 31. august. Når Cirkusrevy­en rykker videre til Aalborg Kongres & Kulturcent­er, bliver det Niels Olsen, der overtager Ulf Pilgaards numre.

– Vi er utrolig glade for, at så profession­elle kraefter som Henrik Koefoed og Niels Olsen kan hjaelpe os resten af saesonen.

– Publikum kan derfor trygt glaede sig til nogle forrygende forestilli­nger – også her i slutningen af saesonen, fortaeller Cirkusrevy­ens direktør, Torben ’Traesko’ Pedersen.

Det er tidligere annonceret, at Ulf Pilgaard er tilbage på plakaten igen i Cirkusrevy­en 2019. Det bliver hans saeson nummer 39 i Danmarks største revy.

Ulf Pilgaard er tilbage på plakaten igen i 2019. Det bliver hans saeson nummer 39

 ?? FOTO: JAN UNGER ?? Ulf Pilgaard blev utilpas efter lørdagens forestilli­nger, og han skal nu gennem nogle laegeunder­søgelser. Derfor er det besluttet, at han ikke vender tilbage til forestilli­ngen i denne saeson.
FOTO: JAN UNGER Ulf Pilgaard blev utilpas efter lørdagens forestilli­nger, og han skal nu gennem nogle laegeunder­søgelser. Derfor er det besluttet, at han ikke vender tilbage til forestilli­ngen i denne saeson.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark