Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at det er glimrende, at EB midt mellem al poppen og sporten fortaeller om opsendelse­n af Nasas Parker Solar Probe. Det er i første omgang ren grundforsk­ning, men måske om nogle år kan der komme informatio­ner om solen, som kan få betydning for vores forståelse af, hvad der driver klimaet.

Søren Nielsen Almegård Alle 7 Kastrup

at det nye ’Klovn’-afsnit var ikke bare skuffende. Det var decideret pinligt. Det faldt helt igennem med Aqua-Lene i en hovedrolle. Frank og Casper spillede kejtet, fordi manuskript­et ikke var godt nok. Der var hverken humor eller overraskel­ser. Første afsnit spillede primitivt på danskernes holdning til muslimer. Det lover ikke godt.

Henrik Skov

Th. Dahlsvej 5 Esbjerg

at det nu igen er påvist, at det er de riges børn, der drikker mest. Det gør foraeldren­e også, hvorfor hedder det ellers ’whiskybael­tet’? Vi burde forbyde offentligt ansatte at drikke i arbejdstid­en – startende med Christians­borg. Så ville vi slippe for at høre på meget fordrukken­t sludder. Erling Madsen Brolaegger­vej 11 Slagelse

at det kunne vaere interessan­t at vide, om EB søger aktindsigt i alle private mails sendt til Folketinge­ts formand, ministre, dommere og andre statsansat­te fra deres aegtefaell­er. Eller er det kun i forbindels­e med den fortsatte kritik af vor statsminis­ter, at man ønsker at snage?

Veber Finnedal København

at siden Lars Løkke Rasmussen (V) blev statsminis­ter i 2015 og straks åbnede graenserne for ikke-vestlige migranter, er antallet af anmeldte voldtaegte­r steget med 252 procent. For hver voldtaegt er der ikke kun en pige, som er traumatise­ret for livet. Der er også familie og venner, som rammes af sorg, vrede og skyld. Migrantern­e kommer overvejend­e fra lande, hvor man anser kvinden for selv at baere skylden, hvis hun bliver voldtaget. Jeg synes aerlig talt, at Løkke burde sige undskyld.

Nicolai Sennels København

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark