Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

I dag kommuniker­er du godt med din partner, hvis du er i forhold. Er du ikke det, er dagen oplagt til en date. Samtalerne glider let, undtagen i eftermidda­g, hvor der kan vaere misforståe­lser i luften, man risikerer at der bliver smaekket med døren. I aften er der mere fred igen.

LØVEN 23/7-23/8

I dag er du på farten fra den lyse morgenstun­d af, og du forlanger fart over feltet. Tingene glider da også nemt for dig til at begynde med, men i eftermidda­g er du måske nødt til at slå bremserne lidt i og tage dig af et par udfordring­er. I aften er du mere magelig.

SKYTTEN 23/11-21/12

I dag vil du igen nyde at se gode venner, og du vil nyde alt der har med din fritid at gøre. Jobbet er nok noget der mere bare skal overstås i dag, og i eftermidda­g vil du nok føle at batteriern­e er lidt flade. Men i aften kan du endelig bruge tid på dine venner og på dine hobbyer.

TYREN 21/4-21/5

Din hverdag er i fokus lige nu, og du knokler på jobbet og du nyder isaer gode stunder og samtaler med dine kolleger. I eftermidda­g er der nok noget der braender på, og det gaelder om at afslutte en sag definitivt og effektivt. Så kan du til gengaeld slappe velfortjen­t af i aften.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Din økonomi er i fokus netop nu, og hvis du traenger til mere overblik, er det måske et godt tidspunkt at arrangere et møde med din bank. I eftermidda­g vil du ikke helt have energien, så tag tyren ved hornene, først på dagen. Så kan du også få en mere rolig og harmonisk aften.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Din fremtid er virkelig i fokus for dig lige nu, og du taler også med andre om det. Du vejer muligheder­ne, og du kan saette plusser og minusser, og se hvad der giver mest harmoni og balance at gå efter. I eftermidda­g må du lade det hele hvile lidt, og i aften går du afklaret i seng.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Din kreativite­t er stadig på tapetet, og det går strygende, og andre forstår også virkelig hvad det er, du søger at kommuniker­e til dem. Det kan dog godt vaere at tingene driller lidt ud på eftemiddag­en, og her må du muligvis tale med store bogstaver. I aften hviler du dig lidt.

VAEGTEN 24/9-23/10

Du er helt i dit es i dag, og du brager igennem med dine budskaber. Det vaekker sikkert begejstrin­g og interesse hos dine omgivelser. Måske er rønnebaere­ne sure hos enkelte i eftermidda­g, tag dig ikke af dem. I aften er det hele drevet over igen, du får en rigtig god dag.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Du traenger fortsat til at opleve noget nyt og anderledes, og du traenger til at udvide din horisont, og du vil rigtig gerne laere noget nyt. I eftermidda­g kan den nyde viden du forsøger at tilegne dig, godt gøre dig lidt traet. I aften er du dog fyldt med energi igen. Nyd det.

KREBSEN 22/6-22/7

Du kan med fordel bede din chef om en hjemmearbe­jdsdag, du vil sikkert blive mødt med forståelse. Du traenger til at vaere hjemme for tiden, så du både kan klare et par udfordring­er dér, samtidig med at du passer jobbet. Der bliver rigeligt at se til, i aften puster du lidt ud.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du traenger fortsat til at vaere mest i dit eget selskab, men først på dagen er det nok en mere vanskelig sag. I eftermidda­g kan du traekke stikket helt, og du kan sige fra overfor aftaler og andet du ikke magter lige nu. I aften kan du tage dig lidt af dig selv, det traenger du til.

FISKENE 20/2-20/3

Du har ikke lyst til at der skal ske for meget i dag, du vil have brug for at tage tingene helt roligt. I formiddags­timerne er der dog nok alligevel noget at se til, du må vente til i eftermidda­g, hvor du kan rydde kalenderen. Så får du til gengaeld en rigtig god aften. Glaed dig.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark