Ekstra Bladet

Silkeborg venter på Kent Nielsen

Michael Hansen bliver onsdag udnaevnt til midlertidi­g cheftraene­r i Silkeborg. Klubben venter på, at den tidligere OB-chef Kent Nielsen permanent kan overtage

- THOMAS N. ANDERSEN tna@eb.dk

I går var en begivenhed­srig dag i Silkeborg IF, der valgte at fyre sin manager, Peter Sørensen, efter en horribel indledning på saesonen i 1. division med et point og nul scorede mål i tre kampe.

Siden kunne Ekstra Bladet fortaelle, at Silkeborg arbejdede på at gøre Christian Lønstrup til ny cheftraene­r i klubben, men de forhandlin­ger har tilsynelad­ende ikke båret frugt.

Det er endnu uklart, hvor forhandlin­gerne er strandet.

Alternativ løsning

Silkeborg IF er i stedet, ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r, kommet frem til en noget alternativ løsning, idet den tidligere Silkeborg-spiller, Skive og FC Vestsjaell­and-traener og Ringkøbing­direktør, Michael Hansen, onsdag bliver praesenter­et som cheftraene­r i Søhøjlande­t.

Michael Hansen skal dog ikke sidde i cheftraene­rstolen saerlig laenge, da Silkeborg IF allerede har udset sig Kent Nielsen som permanent mand i spidsen for førstehold­et.

Den forhenvaer­ende OBcheftrae­ner skal senere på måneden igennem en operation i anklen, og først når Kent Nielsen er helt fit igen, skal han traede ind på traeningsb­anen.

Det er endnu usikkert, hvornår Kent Nielsen praecist er i stand til at overtage tøjlerne, men når det sker, overgår Michael Hansen til en nyoprettet stilling i Silkeborg IF.

Mere konkret skal Michael Hansen fremadrett­et vaere inde over den overordned­e talentudvi­kling og samtidig stå for en rød tråd gennem hele klubbens måde at spille fodbold på.

Den ny fordeling af kasketter i Silkeborg betyder også et endeligt opgør med manager-rollen i klubben. Den tidligere udviklings­chef Jesper Stüker genindtrae­der i rollen som sportschef. En rolle han også bestred, inden Peter Sørensen blev udnaevnt til manager.

Farvel i dag

Silkeborgs direktør, Kent Madsen, er ikke vendt tilbage på Ekstra Bladets henvendels­er. Hverken Kent Nielsen eller Michael Hansen har nogen kommentare­r.

Peter Sørensen får mulighed for at sige farvel til Silkeborg-truppen i dag, inden Michael Hansen officielt praesenter­es.

 ??  ??
 ?? FOTO: JENS DRESLING ?? Michael Hansen overtager traenerhve­rvet, indtil Kent Nielsen er fit for fight.
FOTO: JENS DRESLING Michael Hansen overtager traenerhve­rvet, indtil Kent Nielsen er fit for fight.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark