Ekstra Bladet

’Ikke noget kaempe chok’

-

Det var ikke verdens største overraskel­se for Silkeborgs viceanføre­r, Simon Jakobsen, at det tirsdag kom frem, at han og de øvrige SIF-spillere skal have ny chef.

– Resultater­ne har vaeret dårlige lige siden grundspill­et blev afsluttet i Superligae­n i foråret, og da vi rykkede ned i sommer, var klubbens fans ude og forlange aendringer i klubben.

– Når man så laegger den dårlige saesonstar­t i 1. division oven i, så er der ikke noget kaempe chok for mig, at Peter er blevet fyret, siger Simon Jakobsen og fortsaette­r.

– Når det er sagt, så er jeg oprigtigt ked af, at det er endt med en fyreseddel. Jeg kan rigtig godt lide Peter, både som menneske og som fodboldtra­ener.

Skuffede i dag

I forbindels­e med fyringen af Peter Sørensen har der vaeret påstande om, at manageren havde mistet omklaednin­gsrummet, men det har ikke vaeret tilfaeldet, ifølge Simon Jakobsen.

– Jeg ved ikke, hvad der har foregået på direktions­gangene på JYSK Park, men hos os i omklaednin­gsrummet har der vaeret fuld opbakning og tiltro til Peter og resten af teamet. Det er min helt klare opfattelse, siger Simon Jakobsen og konkludere­r.

– Vi spillere er også en kaempe del af det her, men det er bare sådan, at det er på traenerpos­ten, det er lettest at skifte ud. Nu må vi vaere skuffede i dag, og så kigge frem ad i morgen (onsdag, red).

 ?? FOTO: JENS DRESLING ?? – Jeg kan rigtig godt lide Peter, både som menneske og som fodboldtra­ener, siger Simon Jakobsen, der her vinder endnu en hovedstøds­duel.
FOTO: JENS DRESLING – Jeg kan rigtig godt lide Peter, både som menneske og som fodboldtra­ener, siger Simon Jakobsen, der her vinder endnu en hovedstøds­duel.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark