Ekstra Bladet

Folk er blevet mere selvsikre i FC København

-

Attituden er anderledes hos FC København-spillerne i denne saeson, og holdet bliver bedre og bedre.

Efter syv sejre i traek – senest 3-1-sejren hjemme over Brøndby i Superligae­n - kan Viktor Fischer maerke en forskel fra sidste saeson, der bød på adskillige skuffende resultater.

– Folk er mere selvsikre. Spillerne har mere tiltro til dem selv og til holdet. Vi er ved at skabe en rigtig god atmosfaere.

– Vi var undervejs sidste saeson også, men vi kunne ikke vinde de afgørende kampe. Vi vandt ikke over FC Midtjyllan­d og Brøndby, men vi blev bedre og bedre, siger Fischer.

Gode takter

I foråret var der gode takter, men det var ikke fuldendt. Det er det måske ved at blive nu, mener FCK-angriberen.

Han påpeger, at det hjalp at få ro til at bygge holdet stille og roligt op i den sidste halvdel af sidste saeson.

– Folk var selvfølgel­ig meget kritiske omkring det, fordi FCK er den største fodboldklu­b i Danmark.

– Vi har taget det med ind i saesonen nu, og vi lod os ikke vaelte af at tabe den første kamp til Horsens. Vi fortsaette­r bare hele tiden med at blive bedre, siger han.

Den danske landsholds­spiller ville vaere skuffet, hvis FCK havde tabt eller spillet uafgjort mod Brøndby.

– Det havde vaeret uforløst, indtil vi havde slået Brøndby igen. Hypotetisk set. Men det gjorde vi, og nu har vi en anden følelse af det hele igen.

Han afviser at sende stikpiller mod Brøndby, som tvaertimod får ros for sidste saeson, der endte med DMsølv for aerkerival­en.

Brøndby er gode

Fischer står dog ved, at han sidste år i et direkte tv-interview kritisered­e, at Brøndby-spillerne stod i en rundkreds og gejlede hinanden op.

– Det er ikke noget, jeg taenker over. Der falder lidt af en gang imellem.

– Jeg har faktisk forsøgt at vaere rimelig nøgtern og fair i forhold til det. For jeg synes, at Brøndby var gode sidste år, og de har stadig et godt hold.

– Jeg tror, at vi kommer til at følges ad hele saesonen, så det er med at passe på. Det er fedt med rivaliseri­ngen mellem de to klubber, men det er med at have respekt for hinanden, lyder det fra Fischer.

Ritzau

 ?? FOTO: ANTHON UNGER ?? Viktor Fischer afviser at komme med stikpiller mod Brøndby og opfordrer tvaertimod til respekt for rivalen.
FOTO: ANTHON UNGER Viktor Fischer afviser at komme med stikpiller mod Brøndby og opfordrer tvaertimod til respekt for rivalen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark