Ekstra Bladet

TOPBOKSER MED I

Patrick Nielsen kan ikke se noget problem i,

- TROELS CHRISTENSE­N tch@eb.dk

Den får på alle visuelle tangenter, når prof-bokseren Patrick Nielsen er sidekick til rapperen A’typisk i videoen ’Sammen er vi’.

Han svajer til musikken med og uden sin lille knap to år gamle søn, Oscar, på armen, klasker hånd med kunstneren og går i bokseposit­ur sammen med ham, før han overlader sønnen, der nu har smidt sutten, til sangeren med det civile navn Amin Kevlar.

200.000 visninger

Videoen fra juli, der har haft over 200.000 visninger, byder desuden på storbarmed­e damer, limousinek­ørsel og champagnes­kål, og så er teksten ikke til at tage ret meget fejl af fra A’typisk, der ikke har lagt skjul på, at han er med i rockergrup­pen Satudarah.

Han lovsynger loyalitete­n mellem brødrene og synger om, hvordan man aldrig er alene, når man har dem. Og han forklarer, at ’sammen er vi større end dem’, så de ’kan overtage hele lortet’. Selv om der er risiko ’for at havne bag lås os slå’.

A’typisk begik for et par siden videoen ’STTS’, som står for ’Satudarah, Tetap, Tetap, Satudarah’, der betyder ’for altid’, og her optrådte han fuldt uniformere­t, ligesom han på Facebook har indsat klubbens logo på sin profil.

Oplysninge­n om Amin Kevlars status kommer da heller ikke bag på Patrick Nielsen, da Ekstra Bladet ringer ham op.

’Det ved jeg’

– Det ved jeg godt, lyder det uden tøven fra den 27-årige supermelle­mvaegter, der har tre nederlag i 29 kampe, heraf i de to seneste.

Han kan slet ikke se problemet i at optraede sammen med en rocker, der i tidligere musikvideo­er har optrådt i sin Satudarah-vest.

– Nej, det kan jeg ikke. Da jeg fik muligheden for at vaere med i en musikvideo sammen med min søn, sagde jeg ja, for jeg synes, det er en fed sang. Og så er jeg jo et kendt menneske, så jeg kan vaere med til at promovere den.

– Hvad er din egen relation til Satudarah?

– Jamen, jeg er ikke medlem. Jeg er bare mig selv. Spørger i også Kaka, om han er medlem?

Det sidste siger han med reference til en anden rapper, der deltager på nummeret.

Patrick Nielsen kalder A’typisk for ’et af de største navne på rapscenen’, og han vil ikke høre tale om, at han sender et skidt signal i sin og sønnens omgang med ham.

– Overhovede­t ikke. Jeg er som sagt bare mig selv, siger Patrick Nielsen, der i øvrigt oplyser, at han traener hårdt op til revancheka­mp mod tyske Arthur Abraham, formentlig sidst i oktober i Tyskland.

Amin Kevlar, der angiveligt blev såret af et knivstik under rockerkrig­en mellem Hells Angels og Satudarah, optrådte med videoen ’STTS’ hos det store pladeselsk­ab Sony Music Denmark, og da Ekstra Bladet i 2016 konfronter­ede selskabets danske direktør med rocker-indholdet, svarede han:

– Den her historie er upassende. Den saetter os i et lys, som vi ikke ønsker at blive set i. Det er klart, at Sony ikke vil associeres med den slags, sagde Henrik Daldorph, pladeselsk­abets danske direktør.

Den nyeste video med Patrick Nielsen og søn som gaest er dog ikke udgivet via noget kendt pladeselsk­ab.

Han kan slet ikke se problemet i at optraede sammen med en rocker, der i tidligere musikvideo­er har optrådt i sin Satudarah-vest

VIDEOGRAB/PR

 ??  ?? Jeg er jo bare mig selvPatric­k Nielsen optraeder i en musikvideo af A'typisk, som er medlem af Satudarah.
Jeg er jo bare mig selvPatric­k Nielsen optraeder i en musikvideo af A'typisk, som er medlem af Satudarah.
 ?? FOTO: LARS POULSEN ?? Patrick Nielsen i kamp.
FOTO: LARS POULSEN Patrick Nielsen i kamp.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark