Ekstra Bladet

Rocker fra A’typisk-video draebt og parteret

- CARSTEN NORTON cno@eb.dk

Satudarah-medlemmet Kevin Joel Andersen blev 6. september 2016 fundet draebt og parteret i et skovområde mellem Albertslun­d og Ballerup. Ligdelene blev fundet fordelt i to kufferter og IKEA-poser.

Det 25-årige drabsoffer­s naermere rolle i rockerklub­ben var uklar, men få måneder før sin død nåede Kevin Andersen at medvirke i den omdiskuter­ede musikvideo til nummeret ’STTS’ fremført af Satudarah-medlemmet Amin Kevlar under kunstnerna­vnet A’typisk. Ud over Kevin Andersen optrådte flere andre Satudarah-medlemmer i videoen.

I forbindels­e med lanceringe­n af videoen beskrev mediet Local Eyes, at videoen var blevet produceret i samarbejde med Sony, hvilket ikke passede musikselsk­abet.

– Den her historie er upassende. Den saetter os i et lys, som vi ikke ønsker at blive set i. Det er klart, at Sony ikke vil associeres med den slags, sagde Henrik Daldorph, selskabets danske direktør, dengang til Ekstra Bladet. Direktøren fastslog desuden, at Sony ikke havde haft andel i produktion­en.

Efter fundet af Kevin Andersens lig skrev Amin Kevlar en hilsen til kammeraten på det sociale medie Instagram.

Året efter, i december 2017, blev den 34-årige Darko Petric idømt 16 års faengsel for drabet på Kevin Andersen begået 29. august 2016. Under retssagen kom det frem, at Petric havde tvunget en 21-årig til at partere liget af sin kammerat. Den 21-årige blev undervejs holdt indespaerr­et seks døgn på et badevaerel­se.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark